ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Ξεκίνησε το 36ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας (φωτο-video)

Ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (5/10) στο Αγρίνιο το 36ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας.

Το 36ο Συνέδριο λαμβάνει χώρα στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου από 5 έως 7 Οκτωβρίου 2022. Στο agriniotv μίλησε ο Πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Δρ. Γεώργιος Μπέλλος, Γεωπόνος-Ζωοτέχνης, ο οποίος αναφέρθηκε στις εργασίες του συνεδρίου.


«Η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία (Ε.Ζ.Ε.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που ασχολείται με την παραγωγή των επιστημών της ζωικής παραγωγής.

Αποτελείται από μέλη γεωπόνους, ζωοτέχνες, κτηνίατρους που απασχολούνται στον τομέα της ζωικής παραγωγής σε όλη τη χώρα.

Το συνέδριο διοργανώνεται σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας κάθε χρόνο και για πρώτη φορά το συνέδριο θα γίνει στην περιοχή του Αγρινίου.

Περιλαμβάνει κάποιες παράλληλες δράσεις και και τη δεύτερη μέρα συνεδρίου το συνέδριο έχει προγραμματίσει εκδρομή στο Περδικάκι Βάλτου όπου θα επισκεφθούν εκτροφές βοοειδών Βραχυκερατικής φυλής και ίππων Πίνδου. Θα γίνει και προυσίαση εισηγήσεων γενικού ενδιαφέροντος στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Ομίλου Περδικακίου», ανέφερε στο agriniotv o κ. Μπέλλος.

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ο Κύκλος του Μαλλιού του Προβάτου» από το αρχείο του Κέντρου Ζωικών Γενετικών Πόρων Ιωαννίνων
Έκθεση προϊόντων από μαλλί προβάτων εγχώριων φυλών. Συνεργασία με «The Pokari Project»

Σημειώνεται ότι το 36ο Συνέδριο της Ε.Ζ.Ε. έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους Δήμους Αγρινίου & Αμφιλοχίας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Δείτε φωτογραφίες:

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button