Δυτική Ελλάδα

Αγρίνιο: Ξεκίνησε η ανάπλαση της οδού Τ. Παναγοπούλου (φωτο)

anaplasi-tpanagopoulou2Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση της οδού Τ. Παναγοπούλου μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ανακατασκευή οδών Μαγνησίας, Παναγοπούλου και οδών μεταξύ 466Γ – 469» που περιλαμβάνει πλήρη ανακατασκευή και  ασφαλτόστρωση των οδών που προβλέπει η μελέτη.

Συγκεκριμένα αφορά τις οδούς :

1 Τ. Παναγόπουλου

2.Μαγνησίας

3.Β’ Πάροδος Διαμαντή

Το έργο προϋπολογισμού 300.000,00 € (με Φ.Π.Α.) αναμένεται να αναβαθμίσει  την περιοχή όπως  τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου:«Τα προβλήματα στους συγκεκριμένους δρόμους ήταν εκκρεμή και χρονίζοντα. Με αυτό το έργο παρεμβαίνουμε με τρόπο που, όχι απλά διορθώνει , αλλάανασχεδιάζει τους συγκεκριμένους δρόμους.
anaplasi-tpanagopoulou3
Ειδικότερα, η οδός Τ. Παναγοπούλου έχει ήδη χαρακτηριστεί ως οδός ήπιας κυκλοφορίας. Έχουν, δηλαδή, προγραμματιστεί έργα για την ανάπλαση της. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό που , σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατασκευή πεζοδρομίων  και την επίστρωση με κυβόλιθους. Ταυτόχρονα θα  αντικατασταθεί ο φωτισμός και παράλληλα θα αναβαθμιστούν οι υδραυλικές υποδομές.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Παρά τις δυσκολίες της εποχής,  με στοχευμένες παρεμβάσεις,  αλλάζουμε την εικόνα του Αγρινίου. Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει όμως ο σχεδιασμός. Φιλοδοξία μας είναι να  δημιουργούμε συνθήκες προκειμένου,  η πόλη μας, να γίνεται πιο λειτουργική και πιο όμορφη».
anaplasi-tpanagopoulou4

anaplasi-tpanagopoulou5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button