ΕκδηλώσειςΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Ξεχωριστή εκδήλωση από την «Ανεμώνη» στην πλ. Δημοκρατίας (φωτο-video)

Η Ανεμώνη, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό νομού Αιτωλοακαρνανίας, συνεχίζει τις δράσεις αγάπης και συμπερίληψης και σήμερα Μεγάλη Δευτέρα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, πραγματοποίησε την αναβληθείσα -λόγω κακοκαιρίας- εκδήλωση που είχε προγραμματίσει τις περασμένες ημέρες.

Η κεντρική πλατεία γέμισε με κόσμο και με την Ανεμώνη «ένωσαν» δυνάμεις ο Παγκρήτιος Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας, η Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Αγρινίου και η Ηχογέφυρα Επικοινωνίας.

Ακόμη, το «παρών» δίνουν το Κδαπ ΑμεΑ Συμβαδίζω, το Κδαπ Χρωματιστά Μολύβια, το Κδαπ Εξ-Άσκησις και το Κδαπ Νεάπολης «Μετά το Σχολείο», σε μία ξεχωριστή γιορτή που εκπέμπει μηνύματα συμπερίληψης και σεβασμού.

Υπενθυμίζεται ότι από το Σάββατο 12 Απριλίου ξεκίνησε στην έδρα του συλλόγου (Γ.Ρίτσου 31) το Πασχαλινό Bazzar τα έσοδα του οποίου θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της Ανεμώνης, το οποίο έχει μεταφερθεί στην κεντρική πλατεία σήμερα.

anemoni (2)

anemoni (4)

anemoni (6)

anemoni (10)

anemoni (12)

anemoni (16)

anemoni (17)

anemoni (18)

anemoni (20)

anemoni (1)

anemoni (3)

anemoni (4)

anemoni (5)

anemoni (6)

anemoni (7)

Χορηγούμενη

papathanasiou2025 Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button