ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Βάλθηκαν να κάψουν όλα τα δέντρα στην πλατεία Δημοκρατίας; (φωτο)

Τρίτη ακακία που ξεραίνεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα

Τρεις περίπου εβδομάδες πίσω δυο ακακίες ξεράθηκαν και κόπηκαν από την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Αγρινίου στην κεντρική πλατεία. Να μην… τριτώσει το κακό;

Κατά τα φαινόμενα κάποιος ή κάποιοι έχουν βαλθεί να εξαφανίσουν από προσώπου γης τα συγκεκριμένα δέντρα και το τρίτο κατά σειρά που ξεραίνεται είναι γεγονός.

«Δεν είναι τα πρώτα δέντρα που ξεραίνονται στην περιοχή της πλατείας και δεν είναι κάτι που συμβαίνει ως δια μαγείας. Χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι για να ξεραθούν τελικώς τα δέντρα, δεν είναι δυνατόν κανείς να μην είδε ή να μη γνωρίζει τίποτα. Επιλαμβάνεται του ζητήματος η Δημοτική Αστυνομία», είχε δηλώσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Χρήστος Γκούντας προ ημερών, ωστόσο φαίνεται ότι οι υπαίτιοι δεν πτοήθηκαν.

Αφού λοιπόν το… μυστήριο του ποιος και τις πταίει και οι έρμες οι ακακίες ξεραίνονται ακόμη παραμένει, το μοναδικό που οφείλει να επισημανθεί είναι ότι (πέραν του χρέους όλων μας να προστατεύσουμε τα δέντρα που επιβιώνουν μέσα στο γκρι και στο τσιμέντο) πρέπει να αντικατασταθούν τα «θύματα» με νέα, ίδια και ευμεγέθη  δέντρα.

Γιατί λέγεται, ότι μάλλον ο  ο όγκος τους ενοχλεί…

Ένα Σχόλιο

  1. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιον ενοχλεί που βρίσκεται εκεί γύρω…είτε από καφετέρια ….είτε από κάποιο γραφείο που του κόβει την θέα από το παράθυρο είτε από κάποιο σπιτι…..δεν γινόταν να έρθει κάποιος από άλλο σημείο και να κάνει αυτή τη δουλειά………ντροπή σε όποιον το κανει..είναι ανάσα για το κέντρο και ομορφιά…….αλλά και η δημοτική αρχή ας τα περιποιείται λίγο…όχι να τα αφήνουν να πηγαίνουν στο θεό…να τα κλαδεύει …να τα ποτιζει και όχι μόνο στο κέντρο παντού…και αν δεν έχει άτομα ας προσλάβει….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button