ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Σύσκεψη με διευθυντές δημοτικών – νηπιαγωγείων για τον κορωνοϊό (φωτο)

Σύσκεψη για τα προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αγρίνιο με τη συμμετοχή διευθυντών δημοτικών σχολείων και προϊσταμένων νηπιαγωγείων του δήμου, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

Στη σύσκεψη παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας Χρήστος Κολοβός, ο Πρόεδρος των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλίας Παπαχρήστος και όλοι οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων του δήμου αλλά και οι προϊστάμενοι των νηπιαγωγείων του.

Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν, δόθηκαν εκ νέου οι οδηγίες του ΕΟΔΥ από τον δήμο στους διευθυντές και υπήρξε ενημέρωση για το επίπεδο ετοιμότητας σε περίπτωση εμφάνισης ύποπτου κρούσματος σε σχολείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως είχε ανακοινώσει ο Δήμος Αγρινίου, τα σχολεία θα απολυμανθούν προληπτικά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button