Εκλογές

Αγρίνιο: Συναντήσεις των παρατάξεων Παπαναστασίου – Μοσχολιού

po-mosxolios-papanastasiouΣε κεντρικά ξενοδοχεία του Αγρινίου, βρίσκονται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη οι συναντήσεις των δυο παρατάξεων του πέρασαν στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στον δήμο του Αγρινίου.

Στην συνάντηση των υποψηφίων του Γιώργου Παπαναστασίου  υπάρχει πολύ καλό κλίμα και είναι δεδομένο πως υπάρχει αισιοδοξία και “αέρας νίκης” αν και ο ίδιος ο κ. Παπαναστασίου προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και θα πει στους συνεργάτες του πως χρειάζεται προσοχή για τη νίκη και στον β΄γύρο. Ο υποψήφιος δήμαρχος δεν θέλει με τίποτε να δει τους υποψηφίους του και ειδικά αυτούς που έχουν ήδη εκλεγεί να επαναπαύονται και θέλει να περάσει το μήνυμα του αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή. Να μην ξεχνάμε άλλωστε πως είναι νωπές οι μνήμες του 2010 στον δήμο του Αγρινίου, όταν στον β’ γύρο η μεγάλη διαφορά του α’ γύρου μεταξύ του κ. Μοσχολιού και του κ. Σταμάτη “ψαλιδίστηκε” αρκετά.

“Τίποτε δεν χάθηκε” αναμένεται να πει στους δικούς του υποψηφίους και ο νυν δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, που συναντάται την ίδια ώρα μαζί τους. Αν και σε ορισμένους που δεν κατάφεραν να εκλεγούν επικρατεί απογοήτευση, ο κ. Μοσχολιός θέλει να τους περάσει το μήνυμα πως υπάρχουν δυνατότητες και μάλιστα σοβαρές να ανατραπεί το αποτέλεσμα του α’ γύρου , έχοντας μάλιστα ήδη μηνύματα από ψηφοφόρους που στον α’ γύρο ψήφισαν άλλους  χώρους και ειδικότερα την παράταξη που στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ , ότι θα στηρίξουν το “Σύγχρονο Αγρίνιο” στον β’ γύρο, ψηφίζοντας σε προοδευτική κατεύθυνση.

Ο δήμαρχος, ναι μεν θα συνεχίσει αυτήν την “μίνι” προεκλογική περίοδο να μιλά για το έργο του και το σχέδιο του, αλλά πλέον αναμένεται να  επικεντρώσει στο κάλεσμα του στις προοδευτικές δυνάμεις της περιοχής και στους “συγγενείς” πολιτικούς χώρους, αφού είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η διαφορά του με τον κ. Παπαναστασίου είναι 4.213 περίπου ψήφοι και οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έλαβαν 17.676 ψήφους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button