ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Στις 8:30 θα ανοίγει η αγορά από αύριο- Επανέρχεται το κανονικό ωράριο μέχρι 31/12

Για «δικαίωση των προσπαθειών» του κάνει λόγο ο Εμπορικός Σύλλογος

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με αφορμή το νέο ΦΕΚ που βγήκε χθες 18-12-2021 με αριθ. φύλλου 5973, ενημερώνει ότι μεταξύ των άλλων μέτρων που ανακοινώθηκαν περιλαμβάνει και εκείνο που αφορά την εξαίρεση των περισσοτέρων πόλεων μεταξύ αυτών και το Αγρίνιο από την έναρξη  λειτουργίας της αγοράς στις 10 το πρωί.

«Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει τις προσπάθειες που έκανε ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου μαζί και  με τους άλλους Εμπορικούς Συλλόγους που με κοινή τους επιστολή είχαν ζητήσει από το Υπουργείο Ανάπτυξης να εξαιρεθούν από το άνοιγμα της αγοράς στις 10 το πρωί», υπογραμμίζει η σχετική ενημέρωση.

Το ΔΣ του ΕΣΑ με την σημερινή του ανακοίνωση και με βάση το νέο ΦΕΚ γνωστοποιεί σε εμπόρους καθώς και καταναλωτές ότι τροποποιεί το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της αγοράς της πόλης του Αγρινίου  ΜΟΝΟ ως προς την έναρξη το πρωί, η οποία από τις 10 που είχε ανακοινωθεί στο εορταστικό πρόγραμμα ΑΛΛΑΖΕΙ και γίνεται 8.30 και αυτό για το διάστημα από 20/12/2021 έως και 31/12/2021.

«Με αυτή την αλλαγή δίνεται η δυνατότητα τόσο για την  καλύτερη λειτουργία της αγοράς όσο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση  του καταναλωτικού κοινού», καταλήγει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου.


Το ωράριο όπως διαμορφώνεται από αύριο Δευτέρα 20/12:

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button