ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Στις 10 το πρωί θα ανοίγουν τα καταστήματα – Οργή εμπόρων για το μέτρο

Δείτε το ωράριο

Δεν θα επανέλθει τελικά στο… κανονικό το ωράριο των καταστημάτων του Αγρινίου, σύμφωνα με νέα ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου.

Με την χθεσινή ανακοίνωση του, ο Ε.Σ.Α εξέφρασε την δυσαρέσκεια αλλά και τις επιφυλάξεις του για την μη έγκυρη ενημέρωση από το Υπουργείο Ανάπτυξης σχετικά με το νέο ΦΕΚ που προκάλεσε σύγχυση σε εμπόρους και καταναλωτές.


Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο τα καταστήματα θα ανοίγουν στις 10:00 το πρωί παρά τις όποιες προσπάθειες και διαφωνίες να εξαιρεθεί το Αγρίνιο από το το συγκεκριμένο μέτρο.

«Προκαλεί την οργή και την αγανάκτηση των συναδέλφων εμπόρων της πόλης για ακόμη μια φορά με τις αποφάσεις της η κυβέρνηση, που μας υποχρεώνει να ανοίγουμε στις 10 το πρωί, όταν τα πολυκαταστήματα τροφίμων ανοίγουν στις 8, δημιουργώντας για άλλη μια φορά συνθήκες Αθέμιτου ανταγωνισμού» σημειώνει το ΔΣ του Συλλόγου στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. με την σημερινή νέα ανακοίνωσή του θέλει να ενημερώσει τους συναδέλφους αλλά και το καταναλωτικό κοινό για την νέα αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας της αγοράς.

Και αναφερόμαστε σε αυτή που αποφασίστηκε από το Υπουργείο ΧΩΡΙΣ αυτό να μας ενημερώσει εγκαίρως ως όφειλε να πράξει και να αποφευχθεί η σύγχυση τόσο στους συναδέλφους όσο και στους καταναλωτές.

Η χθεσινή μας επιφύλαξη διατυπώθηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο, γιατί το Υπουργείο Ανάπτυξης εξακολουθεί να μην στέλνει έγκαιρα ενημέρωση για τις αλλαγές που κάνει.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑ θέλει επίσης να δηλώσει ότι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε την προηγούμενη εβδομάδα προς κάθε κατεύθυνση και παρά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου να εξαιρεθεί το Αγρίνιο από το άνοιγμα της αγοράς του στις 10:00 το πρωί, δυστυχώς δεν έφερε αποτέλεσμα .

Προκαλεί την οργή και την αγανάκτηση των συναδέλφων εμπόρων της πόλης για ακόμη μια φορά με τις αποφάσεις της η κυβέρνηση, που μας υποχρεώνει να ανοίγουμε στις 10 το πρωί, όταν τα πολυκαταστήματα τροφίμων ανοίγουν στις 8, δημιουργώντας για άλλη μια φορά συνθήκες Αθέμιτου ανταγωνισμού.

Πιο κάτω σας ανακοινώνουμε εκ νέου το ωράριο που με βάση το ΦΕΚ ισχύει από 6-12-2021».

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Το πρωί φίλε έμπορα δε θέλω να αγοράσω ούτε παντόφλα ούτε πουκάμισο. Ε να μη βρίσκω ένα γάλα με κορν φλεικς που μου τελείωσε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button