Δυτική Ελλάδα

Αγρίνιο: Στην απεργία και οι λογιστές

epi-apergia

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Λογιστών Αγρινίου κάνει γνωστό ότι τα λογιστικά γραφεία στο Αγρίνιο την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά, αφού τα μέλη του συλλόγου καλούνται να συμμετάσχουν στην πανελλαδική απεργία.

Η ανακοίνωση:

Συνάδελφοι

Μετά την υπογραφή και του 3ου μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων, είναι σαφές ότι η οικονομία θα συνεχίζει να βρίσκεται σε υφεσιακή τροχιά και η κοινωνία στο περιθώριο των αποφάσεων.

Η πολιτική της λιτότητας, της υπερφορολόγησης, των υπέρογκων προστίμων, της συρρίκνωσης των ΜμΕ θα εξακολουθήσει να ασκείται με την ίδια ένταση και η διάλυση του κοινωνικού ιστού θα επιτείνεται.

Το επόμενο διάστημα, όλοι οι Μικρομεσαίοι επαγγελματίες, θα αντιμετωπίσουμε τις  δυσμενείς συνέπειες όλων αυτών των μέτρων με σημαντική επιδείνωση στη δυνατότητα επιβίωσης μας.

Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις μας για ζητήματα όπως το Ασφαλιστικό, Φορολογικό, ΕΝΦΙΑ, Κόκκινα Δάνεια, Χρηματοδότηση ΜμΕ κ.α., να αρχίσουν να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από την Κυβέρνηση.

Αντιδρώντας στις νέες δυσμενείς εξελίξεις, το Δ.Σ. του Συλλόγου μετά και την απόφαση της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Νομού Αιτωλ/νιας στην οποία είμαστε μέλος σαν Σύλλογος   αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή των γραφείων μας στην πανελλαδική κινητοποίηση την  Πέμπτη, 12η Νοεμβρίου 2015 και καλεί τα μέλη να στηρίξουν ενεργά αυτόν το δύσκολο και κρίσιμο αγώνα με συμπόρευση μαζί με τις άλλες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες πλήττονται από την πολιτική της φτώχειας και της εξαθλίωσης που εφαρμόζεται  στη Χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Καλούμε όλους τους Συναδέλφους  να συμμετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας  την Πέμπτη το πρωί 12 Νοεμβρίου 2015.

 

Αγρίνιο 9-11-2015                  ΤΟ   Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button