ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Σοβαρό μπέρδεμα με τις μετακινήσεις πολιτών

Αδυνατεί να απαντήσει η τοπική αστυνομία-απορίες σε δεκάδες πολίτες που θέλουν να μεταβούν σε περιουσίες τους

Πολύ σοβαρά μπερδέματα έχουν προκαλέσει οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις μετά τους αυστηρούς περιορισμούς στην χρήση sms .

Από το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες , πολίτες επικοινωνούν με το “100” της τοπικής αστυνομίας και ρωτούν εάν μπορούν να μετακινηθούν σε σημεία όπου διατηρούν περιουσίες, όπου ταΐζουν ζώα κλπ ή όπου έχουν καλλιέργειες κλπ, με τους αστυνομικούς να αδυνατούν προς το παρόν να τους δώσουν απαντήσεις…

“Και εγώ τώρα τι θα κάνω. Θα αφήσω τα ζώα και τις κότες που έχω στη Σπολάιτα να ψοφήσουν;”, λέει χαρακτηριστικά κάτοικος του Αγρινίου, που επικοινώνησε με το agriniopress.

Όπως είναι γνωστό, σε ενδοδημοτική μετακίνηση, δεν ισχύει ο περιορισμός των δύο χιλιομέτρων για συγκεκριμένες μετακινήσεις όμως: Την «2» (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα/επιχείρηση) και την «3» (μετάβαση στην τράπεζα στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή).

Ένα ακόμη πρόβλημα ακόμη είναι η διαδημοτική μετακίνηση σε Τράπεζα ή τακτοποίηση διαφορών εκκρεμοτήτων που καθημερινά γίνεται για δεκάδες δημότες του δήμου Θέρμου πχ, ή του δήμου Αμφιλοχίας. Και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορούν ακόμη να δοθούν σαφείς απαντήσεις, για το εάν μπορούν δηλαδή αυτοί οι πολίτες να μετακινηθούν σε άλλον δήμο και συγκεκριμένα στην πόλη του Αγρινίου για την διεκπεραίωση υποθέσεων τους..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button