ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Σε εξέλιξη οι εργασίες στην περιοχή του Μουσικού Σχολείου (φωτο)

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες που εκτελούνται στις οδούς δυτικά και νότια του Μουσικού Σχολείου και στοχεύουν στην ανάπλαση μιας μεγάλης περιοχής στην ΝΑ είσοδο του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν εργασίες εκσκαφής, κατασκευή ρείθρων, κρασπέδων, πλακοστρώσεις πεζοδρομίων και ασφαλτοστρώσεις, τοποθέτηση δικτύων Η/Μ με φωτιστικά τεχνολογίας LED αλλά και αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης- αποχέτευσης.


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πρόοδο των εργασιών: «Σταδιακά οι κάτοικοι θα βλέπουν την εικόνα της περιοχής να αλλάζει. Πρόκειται για δρόμους που βρίσκονται στην Ν.Α. είσοδο της πόλης με μεγάλη καθημερινή επισκεψιμότητα. Το συγκεκριμένο έργο, σε συνδυασμό με το έργο της «Λειτουργικής αναβάθμισης επιχειρηματικού κέντρου στη ΝΑ Είσοδο πόλης Αγρινίου», ολοκληρώνει την ανάπλαση της Νοτιανατολικής περιοχής του Αγρινίου».

Το έργο προβλέπει ακόμη κατασκευή νέων και ανακατασκευή υπαρχουσών οδών όπως Πρωταγόρα, Πλουτάρχου, Πολυβίου και εντάσσεται στο : «Ολοκλήρωση οδών του Επιχειρηματικού Κέντρου στη Ν.Α. Είσοδο πόλης Αγρινίου» από το Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020» .

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button