ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Αντωνοπούλου (φωτο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στην οδό Αντωνοπούλου που αποτελούν τμήμα του σημαντικού έργου της ανάπλασης της παλαιάς πόλης του Αγρινίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το έργο και  είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πορεία των παρεμβάσεων  που υλοποιούνται σε μια  από τις πλέον κεντρικές  περιοχές της πόλης.

Το έργο προϋπολογισμού 855.000 ευρώ,  από το Πράσινο Ταμείο και ίδια έσοδα του Δήμου,  περιλαμβάνει  τμήμα  του Αγρινίου με όρια: βόρεια  την οδό Σκαλτσοδήμουου, ανατολικά την οδό Κακαβιά, βορειοανατολικά την οδό Αγ. Χριστοφόρου, δυτικά την οδό Αντωνοπούλου και νότια την οδό Ι. Σταϊκου. Συνορεύει με την πλατεία Μ. Δημάδη και την Δημοτική Αγορά, το υπόγειο Δημοτικό parking,  την πλατεία Ειρήνης  και περιβάλλεται από κεντρικές εμπορικές οδούς.

«Με ικανοποίηση βλέπω να προχωρούν έργα που αλλάζουν την καθημερινότητα μας, που βελτιώνουν τις συνθήκες που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Η  αναβάθμιση της  συγκεκριμένης περιοχής περικλείει το όραμα μας για ένα Αγρίνιο σύγχρονο και  λειτουργικό. Αλλάζουμε την πόλη με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Το συγκεκριμένο  έργο αποτελεί τμήμα της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και συνδέεται με το  έργο της «Επέκτασης και αναβάθμισης δικτύου πεζοδρόμων πόλης» προϋπολογισμού 4.000.000€  που περιλαμβάνει μια σειρά νέων πεζοδρομήσεων στο εσωτερικό δακτύλιο της πόλης του Αγρινίου και χρηματοδοτείται από το Ε.Π. Δυτική Ελλάδα 2014-2020.

Ένα Σχόλιο

  1. Έλα και στα χωριά του Δήμου σου για να δεις πως μεγαλώνουν τα δικά μας παιδιά…που περπατούν για να πάνε σχολείο…αλλα όπως καλά ανέφερες ,και εσύ και τα παιδιά σου ζητε στο Αγρίνιο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button