sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων
Αγρίνιο: Πτώση άνδρα σε απότομη πλαγιά στο αλσύλλιο του παλαιού Αγίου Χριστοφόρου (φωτο, video)
Δύσκολη επιχείρηση απ τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την ανάσυρσή του

Μεγάλη η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου μετά από πτώση άνδρα σε γκρεμό λίγων μέτρων στον παλιό Άγιο Χριστόφορο, στο Αγρίνιο.
Ο 43χρονος φέρεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο κενό στην πλαγιά του αλσυλλίου μεταξύ της οδού Αγίου Χριστοφόρου και της οδού Γούναρη. Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και κλήθηκε η Πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει.
Τις προσπάθειες των πυροσβεστών δυσκόλεψε η πυκνή βλάστηση.
Επί τόπου έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον άνδρα από την οδό Γούναρη για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο τραυματισμένος άνδρας είχε τις αισθήσεις του και η κατάστασή του πρόκειται να εκτιμηθεί από τους ιατρούς του νοσοκομείου.
Δείτε φωτογραφίες:








Χορηγούμενη











Μήπως είναι καιρός να μπει προστατευτικό κάγκελο σε όλο αυτό το τμήμα που είναι γκρεμός!? Δεν είναι ερημιά αλλά μέσα στην πόλη και πέρα από την όποια προσωπική ευθύνη ο δήμος είναι εξίσου υπεύθυνος! Στην θέση του άνδρα θα μπορούσε να είναι ένα μικρό παιδάκι.