Ροή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Πρόστιμο σε επιχείρηση παραγωγής ασφαλτομίγματος

koi-asfaltosΤο αρμόδιο Τμήμα Αγρινίου, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας , ανήρτησε την επιβολή προστίμου σε επιχείρηση παραγωγής ασφαλτομίγματος σε χωριό της Δ.Ε. Νεάπολης του Δήμου Αγρινίου.

Αναλυτικά η απόφαση:

Αναλυτικά, επιβλήθηκε σε  ιδιοκτήτρια μονάδας παραγωγής ασφαλτομίγματος πρόστιμο ύψους  1160,00  €, γιατί λειτουργεί χωρίς καμία άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας .

  1. Το παραπάνω επιβαλλόμενο πρόστιμο , κατατίθεται από την ενδιαφερόμενη επιχείρηση στον λογαριασμό 412545182-55  που τηρεί η ΠΔΕ στην Εθνική Τράπεζα και αποτελεί έσοδο της ΠΔΕ σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν.3982/2011.

Το ποσό του προστίμου πρέπει να κατατεθεί εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των 30 ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας ή την κοινοποίηση της απόρριψης τυχούσας προσφυγής όπως αναφέρεται στην παρ.4. Ο ιδιοκτήτης υποχρεούται να καταθέσει αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης , στην υπηρεσία μας. Σε περίπτωση μη έγκαιρης κατάθεσης , το πρόστιμο βεβαιώνεται με χρηματικό κατάλογο στην αρμόδια ΔΟΥ.

  1. Ορίζεται προθεσμία οκτώ (8) μηνών από την κοινοποίηση της παρούσας , εντός της οποίας υποχρεούται ο φορέας να καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να εφοδιαστεί με άδεια λειτουργίας για το σύνολο της μονάδας του.
  2. Κατά της απόφασης αυτής επιτρέπεται προσφυγή από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον, ενώπιον του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος-Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων, σε αποκλειστική προθεσμία 15 ημερών από την κοινοποίησή της , σύμφωνα με το άρθρο 227 του Ν.3852/2010.                                      

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close