ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Πότε θα λειτουργήσει ξανά το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία

Πολύς λόγος έχει γίνει για το περίφημο ενδοδαπέδιο σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.

Το σιντριβάνι που παραξένεψε πολλούς τέθηκε σε λειτουργία πριν από ένα χρόνο και ενώ στην πόλη ήταν σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης στο κέντρο. Στόχος ήταν να προσφέρει μια ανάσα δροσιάς όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως έπρεπε.


Υπήρχαν παράπονα για τον τρόπο λειτουργίας του από πολίτες ενώ αρνητική εντύπωση έκανε η εικόνα με τα νερά που πλημμύριζε τους γύρω πεζόδρομους.

Εδώ και αρκετό καιρό πλέον, είναι εκτός λειτουργίας και η εξήγηση έχει να κάνει με το γεγονός πως τα στόμια έχουν στραβώσει κατά πάσα πιθανότητα από φορτηγά που είχαν διέλθει της πλατείας.

Διαβάστε Επίσης

Αυτός ήταν και ο λόγος που τα νερά έτρεχαν στο κάτω μέρος. Στόχος είναι να δημιουργηθούν κάποιες καλλιτεχνικές κατασκευές γύρω από το ενδοδαπέδιο σιντριβάνι ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά.

Οι κατασκευές έχουν βρεθεί και μένει πλέον η επιλογή των κατάλληλων υλικών ώστε να τοποθετηθούν. Οι αισιόδοξες προβλέψεις για την επαναλειτουργία του σιντριβανιού μιλούν για αρχές Αυγούστου.

syntrivani plateia1

syntrivani plateia2

syntrivani plateia3

syntrivani plateia4

Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Χορηγούμενη

EURO 2024

2 Σχόλια

  1. Αυτές είναι δικαιολογίες για τα φορτηγά. Το συντριβάνι από την πρώτη ημέρα έναρξης λειτουργίας του είχε πρόβλημα αφού δεν είχαν προβλέψει που θα καταλήγουν τα νερά της υπερχείλισης. Όταν το κατάλαβαν ήταν αργά και τώρα θα πρέπει να κόψουν νέο κονδύλι για την διόρθωση του. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

  2. Τα φορτηγά τα αγροτικά των εκδηλώσεων που γίνονται στην πλατεία τι δουλειά έχουν να πατάνε τους πίδακες του σιντριβάνιου!! Δεν υπάρχει επιτήρηση από τις τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου από που θα περάσουν που θα γίνει η εγκατάσταση των σκηνικών των ηχοσηστημάτων και γενικά των τεχνικών υποδομών!!! Από όπου τους βολεύει περνάνε!!! Αλλά γιατί να μην περνάνε!!! Τα συνήθη κοροΐδα πληρώνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button