Αγρίνιο: Πεζοδρόμια και επαρκή φωτισμό ζητούν στην οδό Αρακύνθου (φωτο)

Είναι γεγονός ότι αρκετοί δρόμοι στο Αγρίνιο έχουν αλλάξει όψη με τις εργασίες που εκτελούνται, ωστόσο είναι επίσης γεγονός ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί δρόμοι που έχουν άμεση ανάγκη από παρεμβάσεις, καθότι δεν διαθέτουν ούτε πεζοδρόμια ούτε και επαρκή φωτισμό.

Μία τέτοια περίπτωση είναι η οδός Αρακύνθου, παράλληλη της οδού Φιλελλήνων, όπως επισημαίνουν στο agriniopress κάτοικοι της περιοχής.


«Περνούν μικρά παιδιά να πάνε σχολείο καθώς σε μικρή απόσταση υπάρχει δημοτικό σχολείο και πατάνε μέσα στα χώματα και στις λάσπες. Πεζοδρόμιο δεν υπάρχει, με κίνδυνο να παρασυρθούν από διερχόμενο αυτοκινητο, με τον δρόμο να είναι ιδιαίτερα στενός», τονίζουν και υπογραμμίζουν ότι πρέπει η Δημοτική Αρχή να δώσει έμφαση και στους δρόμους που δεν έχουν πεζοδρόμια, πέραν των αναπλάσεων οδών που διαθέτουν.

«Ας κοιτάξουν δρόμους που έχουν πραγματικά προβλήματα. Ο Δήμος ας δει και δρόμους που είναι εκτός κέντρου, υπάρχουν και εκεί μεγάλα προβλήματα. Οι δρόμοι θέλουν φωτισμό και πεζοδρόμια», καταλήγουν.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο Αρακύνθου