Αθλητισμός

Περισσότερες από 300 σακούλες με τρόφιμα στον αγώνα του Ιπποκράτειου με τους παλαίμαχους του Παναιτωλικού(φωτο)

spo-filanthropikos-agonas (6)
Περισσότερες από 300 σακούλες με τρόφιμα μακράς διάρκειας συγκεντρώθηκαν για τις ανάγκες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τον Φιλανθρωπικό Αγώνα που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου και τους Παλαίμαχους του Παναιτωλικού.

Ο αγώνας διενεργήθηκε μεταξύ Παλαιμάχων Παναιτωλικού και της ποδοσφαιρικής ομάδας των Ιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών με την στήριξη της ΠΑΕ Παναιτωλικός, του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας.

Πριν το φιλανθρωπικό αγώνα πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις από την ομάδα των καλεσμένων στο Δήμαρχο Αγρινίου Γεώργιο Παπαναστασίου για το κοινωνικό του έργο, τον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Καλαντζή και τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Δούκα Γεώργιο για τη κοινωνική του συνεισφορά.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Αγρινίου, νικητής του αγώνα ήταν η αγάπη για το συνάνθρωπο.

“Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τους εκπροσώπους των φορέων και υπηρεσιών, τους αθλητικούς συλλόγους και όλους τους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και με μοναδικό ανθρωπισμό προσέφεραν τρόφιμα. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναιτωλικός, τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας για την ένθερμη συμμετοχή στον Φιλανθρωπικό αγώνα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καλαντζής.

«Συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια μας, με ραντεβού την επόμενη χρονιά» δεσμεύτηκε ο αρχηγός της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Νικόλαος Ραζής.

spo-filanthropikos-agonas (1)
spo-filanthropikos-agonas (2)
spo-filanthropikos-agonas (3)
spo-filanthropikos-agonas (4)
spo-filanthropikos-agonas (5)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button