ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Περίεργες απαιτήσεις απο «εργοδότη» σε σελίδα αγγελιών εργασίας (εικόνες)

Άνδρας, πιθανώς με ψεύτικο προφίλ, ζητούσε…  φωτογραφίες γυναικών που ενδιαφέρονται για εργασία γραφείου.

Συγκεκριμένα, αναγνώστης κατήγγειλε στο agriniopress, ότι άγνωστος σε ομάδα με αγγελίες εργασίας στο Αγρίνιο, ζητά φωτογραφίες από κοπέλες σε αγγελία που ο ίδιος ανήρτησε.

Μάλιστα, η εργασία αφορά σε δουλειά γραφείου για την οποία δεν ζητά προϋπηρεσία. Οι πληροφορίες για την εργασία που προσφέρει ο συγκεκριμένος άγνωστος, δεν είναι δημόσια γνωστές αλλά ζητούσε από τις κοπέλες να επικοινωνήσουν με τον ίδιο σε προσωπικό μήνυμα.

Εκεί, ζητάει «εμφάνιση που θα τρελάνει κόσμο», όπως ο ίδιος έγραψε σε γυναίκα ζητώντας μάλιστα να δει  φωτογραφίες της , καθώς «δεν βρίσκεται στην περιοχή». Σε ένα από τα μηνύματα ρωτάει και πως τα «πηγαίνει» η γυναίκα με τις φούστες και τονίζει πως αν δεν έχει τα συγκεκριμένα ρούχα, θα της τα αγοράσει ο ίδιος!

Ζήτησε ακόμη και περιγραφή ντυσίματος από πάνω μέχρι κάτω. Όλα αυτά για εργασία σε γραφείο. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε μήνυμα «ζητάει περιποιημένη εμφάνιση, ωραίο ντύσιμο» και όλα αυτά για μια θέση με πλήρες ωράριο και χωρίς προϋπηρεσία ή πτυχίο… Όπως ήταν φυσιολογικό, το ενδιαφέρον από άνεργες γυναίκες στο Αγρίνιο, ήταν μεγάλο.

Η εταιρία που απάντησε ο άγνωστος πως εκπροσωπεί, με μια σύντομη έρευνα, προκύπτει πως δεν βρίσκεται  στην περιοχή που επικαλέστηκε.

Η συγκεκριμένη ομάδα αγγελιών είναι δημόσια  στο μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, και απαριθμεί χιλιάδες μέλη.

Κάποιοι υποψιασμένοι σχολίασαν και ανέφεραν τα παραπάνω, ως τουλάχιστον ύποπτα. Θα πρέπει να υπάρξει η απαραίτητη προσοχή καθώς κάποιοι , που φροντίζουν μάλιστα να μένουν ανώνυμοι, έχουν περίεργες απαιτήσεις και άγνωστες προθέσεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button