Αγρίνιο: Παρατημένο για μια ημέρα το νεκρό σκυλί στην οδό Αισχύλου-υποβλήθηκε μήνυση

Με την Τροχαία του Αγρινίου, να έχει αναλάβει να ερευνήσει τις συνθήκες του θανάτου αδέσποτου, όπως προκύπτει, σκυλιού στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως απο τα ξημερώματα της Κυριακής που συνέβη το περιστατικό της παράσυρσής του μέχρι και σήμερα Δευτέρα το πρωί, δεν βρέθηκε ένας αρμόδιος, ώστε το νεκρό σκυλί να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, που ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό, ο δήμος Αγρινίου ενημερώθηκε επίσης σχετικά, ώστε να απομακρυνθεί το νεκρό ζώο, παρόλα αυτά όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαμαρτυρίες από περιοίκους, ένας εκ των οποίων σκέπασε το κουφάρι του ζώου με ένα σεντόνι. Το σκυλί απομακρύνθηκε τελικά στις 9 σήμερα Δευτέρα το πρωί.


Όπως έχει γίνει γνωστό, αρχικά είχαν αφεθεί υπόνοιες για σύρσιμο – βασανισμό του σκύλου με σχοινί, όμως όπως προέκυψε στη συνέχεια, οδηγός επικοινώνησε με την Αστυνομία και ενημέρωσε πως ο ίδιος έσερνε το σκυλί για αρκετά μέτρα με το αυτοκίνητό του, χωρίς να το αντιληφθεί, μέχρι το σημείο που το άφησε, στην οδό Αισχύλου. Φέρεται να υποστήριξε μάλιστα πως δεν αντιλήφθηκε πως το έσερνε και πως το ζώο, ήταν ήδη νεκρό, από παράσυρσή του από άλλο αυτοκίνητο πιθανότατα νωρίτερα. Ιχνη απο το σύρσιμο του ζώου, υπάρχουν απο την οδό Μακρή, στη συνέχεια την οδο Παπανικολάου πίσω απο την Αγια Τριάδα, την Ρήγα Φεραίου, εως την Αισχύλου. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριμ τις 7 το πρωί της Κυριακής.

Πάντως, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση , έχει ήδη υποβληθεί μήνυση σε βάρος αγνώστων από φιλόζωη για τις συνθήκες θανάτου του άτυχου ζώου.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο παράσυρση Σκύλος