ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: «Παραμελημένη από τον Δήμο η περιοχή των παλαιών σφαγείων», καταγγέλλουν κάτοικοι (φωτο)

Τα έντονα παράπονά τους εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής πέριξ του δημοτικού πάρκινγκ, στα παλαιά σφαγεία στο Αγρίνιο.

Κάνουν λόγο για παραμελημένη από τη δημοτική αρχή περιοχή. Στο φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει τα όσα καταγγέλλουν διακρίνονται προβλήματα στον ηλεκτροφωτισμό, ακόμη και στο δρόμο που διεξάγεται η λαϊκή αγορά. Αρκετές είναι και οι κολώνες στην πίσω πλευρά της παιδικής χαράς, στο πάρκινγκ, όπου δεν υπάρχει φωτισμός.

Τις νυχτερινές ώρες η περιοχή βυθίζεται στα σκοτάδια και αντί για παιδάκια η παιδική χαρά συγκεντρώνει πάσης φύσεως… στοιχεία που προκαλούν φθορές και καθιστούν επικίνδυνη την διέλευση για τους πολίτες.

«Η όλη περιοχή γύρω από τα σφαγεία χρειάζεται προσοχή και αναβάθμιση», αναφέρουν. «Η παιδική χαρά, στην οποία δεν παίζουν παιδιά, το παρκινγκ στο οποίο παρκάρουν ελάχιστα αυτοκίνητα – προς τι χρήση του τότε; Γιατί δεν γινεται χώρος πρασίνου – αναψυχής;» αναρωτιούνται.

Σύμφωνα με τους κατοίκους δημιουργείται έντονο ζήτημα από την παρουσία Ρομά οι οποίοι και αφοδεύουν στο χώρο ενώ πετούν και πάσης φύσεως σκουπίδια.

Η περιοχή αυτή  απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το κέντρο. «Καλή η πεζοδρόμηση αλλά μήπως πρέπει να σκεφτούν οι αρμόδιοι και αυτές τις περιοχές στις οποίες έρχονται για τον περίπατό τους και όχι μόνο αρκετοί πολίτες;», καταλήγουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button