ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Δωρεάν ενημέρωση στο Αγρίνιο για την αποκατάσταση ακοής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το αυτί

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το αυτί και την ακοή (3 Μαρτίου), στο κέντρο Ακουστικών Βαρηκοΐας ακοήplus – Σταύρος Ζαρκαβέλης μπορείτε να ενημερωθείτε δωρεάν από την 1η έως τις 6 Μαρτίου για την αποκατάσταση της ακοής σας. Δοκιμάστε δωρεάν την ακοή σας με, αξιολόγηση ακοής και με δοκιμή εφαρμογής σύγχρονων, ψηφιακών και αθέατων ακουστικών Ελβετίας.

Η προσφορά ισχύει καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. (εκτός Κυριακής).


Απευθυνθείτε στην Αναστασιάδη 4 – 1ος όροφος (έναντι ΓΕΡΜΑΝΟΣ) στο Αγρίνιο ή για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 26410 33999.

Παγκόσμια Ημέρα Ακοής

Καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ) και διεξάγεται κάθε χρόνο στις 3 Μαρτίου, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το παγκόσμιο κοινό για την υγιεινή του αυτιού, που έχει καθοριστικές συνέπειες στην ακοή του ανθρώπου. Η ημερομηνία επελέγη, επειδή το σχήμα των αριθμών 3.3 μοιάζει με τα δύο αυτιά του ανθρώπου.

Η απώλεια της ακοής είναι μία από τις διαδεδομένες αναπηρίες των αισθήσεων παγκοσμίως, καθώς πάνω από 275 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής ή είναι κωφοί.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button