ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Οι πρόσκοποι καλούν μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τη δράση τους (φωτο)

Οι Έλληνες Πρόσκοποι διοργανώνουν πανελλήνιο Open Day με θέμα «Γνωρίστε τους Προσκόπους της Γειτονιάς σας».

Λαμβάνει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο, 3-4 Οκτωβρίου 2020, και  κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να γνωρίσει το δράση και τα προγράμματα της μεγαλύτερης κίνησης για νέους στην Ελλάδα και παγκόσμια. Φέτος η δράση αυτή  πραγματοποιείται και στο Αγρίνιο στην κεντρική πλατεία της πόλης την Κυριακή το πρωί στις 10:30 π.μ.


Σκοπός είναι τα παιδιά να γνωρίσουν την αξία της συνεισφοράς και να κοινωνικοποιηθούν. Διάφορες δραστηριότητες πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στην πλατεία, στις οποίες και συμμετέχουν τόσο μικροί πρόσκοποι όσο και άλλα παιδιά. Μέσα από τα διάφορα παιχνίδια τα παιδιά μαθαίνουν το πώς να λειτουργούν στην κοινωνία μέσω του προσκοπισμού. Η αξία του εθελοντισμού για τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον προβάλλεται, μέσα από τη συμμετοχή όλων, δίχως διακρίσεις.

Γιορτάζοντας τα 110 χρόνια Ελληνικού Προσκοπισμού, τα Προσκοπικά Συστήματα σε πάνω από 350 σημεία της ελληνικής επικράτειας προσκαλούν γονείς, νέους και παιδιά να γνωρίσουν τι σημαίνει να είσαι Πρόσκοπος! Ο προσκοπισμός επιδρά θετικά στη ζωή των νέων και πως οι Έλληνες Πρόσκοποι συμβάλλουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου!

 

 

 

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button