ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Νέος φωτισμός στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου (φωτο)

Άναψαν τα φώτα χθες στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου μετά τις εργασίες εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού. Πρόκειται για τη συνέχεια του σημαντικού έργου εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στον Δήμο Αγρινίου με παρεμβάσεις στον Άγιο Κωνσταντίνο και στο υπάρχον δίκτυο στα Καλύβια και Τριαντέϊκα, συνολικού προϋπολογισμού 350.000 ευρώ.

Σταδιακά υλοποιούνται και τα υπόλοιπα τμήματα του έργου που προβλέπουν κατασκευή νέου δικτύου Ηλεκτροφωτισμού και αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών σωμάτων (Βραχίονα & Κορυφής) με νέα φωτιστικά τύπου LED στην Παλαιά Ε.Ο Αγρινίου Αμφιλοχίας (από το τέρμα του παλαιού δικτύου μέχρι την διασταύρωση με Επαρχιακή οδό προς Διαμαντεϊκα), στον κυκλικό Κόμβο Εθν Αντιστάσεως (Δ.Ε Αγ. Κωνσταντίνου), στην Οδό Γ. Σεφέρη (από οδό Έλλης Λαμπέτη έως οδό Πυρομάγλου), στην Πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου (Αντικατάσταση Παλαιών Φωτιστικών), στον πεζόδρομο Ηλιού, από οδό Αγ. Κωνσταντίνου έως οδό Καραϊσκάκη (Δ.Ε Αγ. Κωνσταντίνου).


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε την περιοχή μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ευθύμιο Γρίβα :

«Αναβαθμίζουμε το δημοτικό φωτισμό σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας. Αντικαθιστούμε το παλαιό, μη λειτουργικό, δίκτυο με νέα φωτιστικά τεχνολογίας LED», δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

led (1)

led (2)

led (3)

led (4)

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

  1. Η ειρωνία είναι ότι λίγο πιο πάνω είναι καμιά δεκαριά λάμπες καμένες εδώ και μήνες και δεν έχουν αντικατασταθεί.

  2. Ενδιαφέρον να μαθαίνεις ότι υπάρχει ένα τόσο μεγάλο ποσό για να διατεθεί προς την αγορά και την τοποθέτηση τέτοιων λαμπων την ίδια στιγμή που πολίτες σε περιοχή του Αγρινίου ζητουσαν επίμονα εδώ και μήνες την τοποθέτηση λαμπων, καθώς η περιοχή βρίσκεται στο σκοτάδι και η απάντηση η ίδια : ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΛΆΜΠΕΣ….είναι να αναρωτιέται κανείς….είναι τελικα τόσο μεγάλη η αδιαφορία….(;)τροφή για σκέψη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button