ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Νέα φωτιστικά σε πολυσύχναστες οδούς, έρχεται και Σύστημα Τηλεδιαχείρισης (φωτο)

Σε εξέλιξη είναι η υλοποίηση  του έργου της αναβάθμισης και  εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού μέσω της Ενεργειακής αναβάθμισης δημοτικού φωτισμού και εγκατάστασης συστήματος κεντρικής διαχείρισης ηλεκτροφωτισμού Δήμου  Αγρινίουπροϋπολογισμού  1.999.900,00 €.

Τα συνεργεία εργάζονται εντατικά για την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων και ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στις οδούς Μάνου Κατράκη, Φιλελλήνων και Αγίου Ιωάννη Ρηγανά. Στην κατασκευή του νέου δικτύου προβλέπεται ακόμη η εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για τη λειτουργία Συστήματος Κεντρικής Διαχείρισης του φωτισμού.


Το Σύστημα Τηλεδιαχείρισης Φωτισμού αναμένεται να προσφέρει ευελιξία και άμεση προσαρμογή του φωτισμού στις πραγματικές ανάγκες της πόλης και θα προσφέρει επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από τη δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Θύμιο Γρίβα επιθεώρησαν τις εργασίες αντικατάστασης των σωμάτων.

«Εκσυγχρονίζουμε ακόμη περισσότερο το δημοτικό φωτισμό με ένα πρόγραμμα που συμβάλλει ταυτόχρονα στην εξοικονόμηση ενέργειας προς όφελος της κοινωνίας. Με το συγκεκριμένο έργο καλύπτουμε πολλούς δημοτικούς δρόμους. Συνεχίζουμε το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

ilektrofotismos (4)

ilektrofotismos (3)

ilektrofotismos (2)

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Όλα καλά και όλα ωραία αυτά να γίνονται. Αλλά να γίνονται σε όλες τις περιοχές της πόλης και όχι επιλεκτικά ή μάλλον εκεί που θέλετε εσείς οι αρμόδιοι. Εκείνον τον φωτισμό που Θεός να τον κάνει σε όλη τη Βλαχερνών και Ελπίδας τον έχετε δει σε τι κατάσταση είναι; Λάμπες που δε φωτίζουν ούτε στο ένα μέτρο .Με λίγα λόγια ανύπαρκτος. Επίσης το ίδιο πρόβλημα έχει και η Ελπίδος από την πίσω πλευρά της Ελπίδας . Αλλά κανένας τίποτα. Είτε ανάβουν το βράδυ είτε όχι ο συγκεκριμένος φωτισμός δεν υπάρχει διαφορά. Αγρίνιο δεν είναι μόνο τα κεντρικά σημεία της πόλης είναι και οι γειτονιές που έχουν μεγάλα προβλήματα φωτισμού αλλά και ασφαλτοστρώσεων. Αλλά ποιος να τα δει όλα αυτά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button