ΆποψηΡοή Ειδήσεων

«Αγρίνιο Μπορείς»: Με σχέδιο και συνέργειες ο ναυταθλητισμός μπορεί να αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα

«Με σχέδιο και συνέργειες ο ναυταθλητισμός μπορεί να αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα για το Αγρίνιο», αναφέρει η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου, «Αγρίνιο Μπορείς».

Τονίζεται πως το Αγρίνιο έχει φυσικές και τεχνητές λίμνες που μπορούν να φιλοξενήσουν σημαντικά αθλητικά γεγονότα ενώ η τεχνητή λίμνη Στράτου, ασφαλώς με τις απαραίτητες υποδομές, μπορεί να αποτελέσει μόνιμο προπονητικό κέντρο για την Εθνική Ομάδα Θαλάσσιου Σκι καθώς διαθέτει τον καλύτερο στίβο πανελλαδικά.

Η ανακοίνωση:

«Θέλουμε, ως παράταξη, να συγχαρούμε τους διοργανωτές του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλάσσιου Σκι και τους αθλητές για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους, σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

Ο ναυταθλητισμός μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα για το Δήμο Αγρινίου. Έχουμε φυσικές και τεχνητές λίμνες που μπορούν να φιλοξενήσουν
σημαντικά αθλητικά γεγονότα ενώ η τεχνητή λίμνη Στράτου, ασφαλώς με τις απαραίτητες υποδομές, μπορεί να αποτελέσει μόνιμο προπονητικό κέντρο για την Εθνική Ομάδα Θαλάσσιου Σκι καθώς διαθέτει τον καλύτερο στίβο πανελλαδικά.

Σε συνδυασμό με τον πολιτισμό και την γαστρονομία της περιοχής, ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να συμβάλει ώστε να καταστεί η περιοχή μας μοναδικός προορισμός, όπως συμβαίνει ήδη με άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Για να γίνει πράξη κάτι τέτοιο χρειάζεται σχέδιο, συνέργειες και τεχνογνωσία.

Τα γεγονότα μέχρι σήμερα αποδεικνύουν ότι ο ναυταθλητισμός δεν ήταν προτεραιότητα για το Αγρίνιο.

Ευχόμαστε αυτή η νοοτροπία να αλλάξει προς όφελος του τόπου μας και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι, που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στη τεχνητή λίμνη Στράτου, να αποτελέσει την αρχή της ανάπτυξης του ναυταθλητισμού στην περιοχή και να μην εξελιχθεί σε μια παρένθεση και μόνο».

Ένα Σχόλιο

  1. ξύπνησαν και αυτά τα γίδια.
    20 χρόνια γίνονται οι εκδηλώσεις στην λίμνη και το 2021 θυμήθηκαν ότι μπορούν να βγάλουν λεφτά από αυτό.
    τέτοιες ανακοινώσεις γράφονται μόνο από άτομα που έρχονται για διακοπές στο Αγρίνιο, δεν τα γράφουν ντόπιοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button