Αγρίνιο: Με Ροκοφύλλου η κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ (video)

Α. Ροκοφύλλου: «Ήρθα να φέρω μήνυμα νίκης, συνειδητή πολιτική επιλογή να συστρατευτώ με τη Νέα Δημοκρατία»

Σε ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε το βράδυ της Τετάρτης, 22 Φεβρουαρίου, την πίτα της η ΔΕΕΠ Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο εκδηλώσεων “Pepe Rosso” στο Αγρίνιο.

Επίσημη προσκεκλημένη ήταν η αντιδήμαρχος Αθηναίων και υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθηνών, Άννα Ροκοφύλλου η οποία στην ομιλία της ανέφερε πως ήταν «μια καθαρά συνειδητή πολιτική επιλογή» η μετακίνησή της στην Νέα Δημοκρατία.


Η κ. Ροκοφύλλου δήλωσε σίγουρη πως η «Αιτωλοακαρνανία δεν θα γυρίσει πίσω, θα πάει μπροστά και θα έχουμε μία αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για να γίνει αυτό».

«Έρχομαι να φέρω ένα μήνυμα νίκης για τις εκλογές για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία», δήλωσε η κ. Ροκοφύλλου.

«Θα σας πω και σας κοιτώ στα μάτια, αυτή η επιλογή μου δεν είναι συγκυριακή, δεν είναι συναισθηματική είναι μια καθαρά συνειδητή πολιτική επιλογή. Είναι πολιτική επιλογή να συστρατευτώ με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί θέλω τη χώρα μου να πάει μπροστά. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω», ανέφερε κατά την ομιλία της η κ. Ροκοφύλλου.

Στην ομιλία της η κ. Ροκοφύλλου ανέφερε επίσης, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Είμαι πολύ συγκινημένη που βρίσκομαι εδώ. Είχα ετοιμάσει ένα λόγο αλλά θα σας μιλήσω από καρδιάς. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και ευχαριστώ τη ΔΕΕΠ Αιτωλοακαρνανίας για την πρόσκληση. Μπορεί να μένω στην Αθήνα αλλά η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας τόπος που αγαπώ ιδιαίτερα, τον αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο. Δεν ξεχνιούνται οι ρίζες. Ο παππούς μου ξεκίνησε από το Αυλάκι ένα μικρό χωριό του Βάλτου και κατέβηκε χωρίς να έχει παπούτσια και κατάφερε και σπούδασε, έκανε οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν πάντα εδώ κοντά σας, πολιτεύτηκε με το ΠΑΣΟΚ. Πολλοί μπορεί να αναρωτιέστε τι δουλειά έχω εγώ στη ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας με τέτοιες καταβολές και που ήμουν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ».

Την εκδήλωση, συντόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μεσολογγίου Λ. Κοντομήτσος και άνοιξε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργος Σακαρέλος. Χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, οι πολιτευτές Θανάσης Παπαθανάσης και Γιώργος Σταμάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, ο αντιδήμαρχος Αγρινίου, Κωνσταντίνος Ζώης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Τσιχριτζής και οι πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπάκτου, Αμφιλοχίας και Ξηρομέρου.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο Αννα Ροκοφύλλου ΔΕΕΠ Αιτωλοακαρνανίας