Ροή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Λαϊκή αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων αυτό το Σαββατοκύριακο

koi-apothiki-laiki-agoraΣε θεσμό φιλοδοξεί να εξελιχτεί η Λαϊκή Αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που επαναλαμβάνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Απριλίου στην “Αποθήκη”. Μετά την τελευταία πετυχημένη έκθεση που έγινε προ μηνός, οι διοργανωτές καλούν εκ νέου το κοινό προτάσσοντας πάντα το καινοτόμο σύνθημα “αγόρασέ το μόνος σου – πούλα το μόνος σου”.

Καθένας που θέλει να πουλήσει το μεταχειρισμένο του αυτοκίνητο ή το σκάφος, τη μοτοσικλέτα του, το τροχόσπιτο ή το αγροτικό του μηχάνημα ή οποιοδήποτε άλλο όχημα ή εργαλείο, έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί με τους δικούς του όρους και να το πουλήσει ο ίδιος στον πελάτη που ενδιαφέρεται.

Κι από την άλλη, ο επισκέπτης της έκθεσης, μιλώντας απευθείας με τον ιδιοκτήτη του τροχοφόρου που τον ενδιαφέρει, μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει σε τιμή ευκαιρίας!
Με άλλα λόγια μπορεί ο καθένας ν’ αγοράσει μόνος του – με δική του διαπραγμάτευση – ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ή ένα σκάφος, μια μοτοσικλέτα, ένα τροχόσπιτο, ένα αγροτικό μηχάνημα ή ένα εργαλείο!

Η οργάνωση της πρωτοποριακής αυτής “λαϊκής αγοράς” αντιγράφει ανάλογους πολυχώρους του εξωτερικού, όπου αυτού του είδους οι άμεσες συναλλαγές μεταξύ ιδιοκτήτη και αγοραστή είναι από παλιά θεσμός.

Η “Αποθήκη” είναι ένας στεγασμένος πολυχώρος στο 3ο χιλιόμετρο Αγρινίου – Αντιρρίου, απέναντι από το Νέο Νοσοκομείο Αγρινίου. Στεγάζεται σε ένα πρώην εργοστάσιο επεξεργασίας ελιών, 2.500 τ.μ. και διαθέτει ελεύθερους χώρους στάθμευσης 5.000 τ.μ.
Οργανώθηκαν ήδη εκεί τέσσερις πετυχημένες εκδηλώσεις: Το Νοέμβριο 2016 διοργανώθηκε Bazaar μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και moto, ενώ τον Δεκέμβριο διοργανώθηκε Car – Truch – Bike Show. Τον Φεβρουάριο διοργανώθηκε μεγάλο παζάρι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων – σκαφών – μοτοσικλετών και αγροτικών μηχανημάτων που επαναλήφθηκε τον Μάρτιο του 2017.

Για όσους θέλουν και το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου να εκθέσουν κάτι που έχουν για πούλημα, το κόστος ενοικίασης χώρου στην “Αποθήκη” είναι για μεν το στεγασμένο parking δέκα (10) ευρώ, για δε το εξωτερικό parking πέντε (5) ευρώ. Ώρα έναρξης 10.00΄.

Να σημειωθεί ότι στον χώρο λειτουργεί και πίστα Go Kart για μικρούς και μεγάλους.
Δείτε και την ιστοσελίδα: www.apothiki-polyxoros.gr.

Πρόσθετες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 693 7401011.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button