Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 20/11 για το «Τρέχω-Βαδίζω-Ποδηλατώ»

Απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για τη διεξαγωγή του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου και Ποδηλασίας, με την ονομασία «Τρέχω – Βαδίζω – Ποδηλατώ στην πόλη μου, την Κυριακή 20/11, του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας, Δημήτρη Γαλαζούλα, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Προβλέπει την σταδιακή προσωρινή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων ή την εκτροπή αυτών, μέσω παρακαμπτήριων οδών, σε οδούς της πόλης του Αγρινίου, σε όλο το μήκος της διαδρομής, όπου θα διεξαχθεί η εν θέματι αθλητική εκδήλωση, την 20/11/2022 και από ώρες 10.30΄ έως 13.00΄.


-H αθλητική εκδήλωση θα έχει ως αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Δημοκρατίας και θα ακολουθήσει το εξής δρομολόγιο:

«Μπαϊμπά πλατεία Καραπανέικα Παναγοπούλου- Θεοτοκοπούλου- Αγίου Χριστοφόρου- Δημοτσελίου- Παπαστράτου- Ελ. Βενιζέλου- Ηρώων Πολυτεχνείου- πλατεία Χατζοπούλου- Καλυβίων- Τερτσέτη Παπαϊωάννου-  Αναστασιάδη»

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button