Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων τίθενται σε ισχύ στην πόλη του Αγρινίου, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας, Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου.

Η απόφαση προβλέπει την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων την Παρασκευή 06/01/2023, από ώρες 07.00΄ έως 13.00΄, επί της ενταύθα δημοτικής οδού Αγίου Χριστοφόρου (από τον νέο Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου έως τον παλαιό Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου) και την σταδιακή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της ως άνω διαδρομής, από ώρες 10.00΄ έως 13.00΄ της ιδίας, προκειμένου διεξαχθεί ακώλυτα και με ασφάλεια η πομπή για την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και τον Αγιασμό των Υδάτων.


Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button