Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Απόφαση για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη 25η Μαρτίου στο Αγρίνιο έλαβε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Γαλαζούλας, για την ασφαλή διεξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Αναλυτικά αποφασίστηκε:

  1. Η απαγόρευση στάσης –στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων την 25/03/2021 από ώρα 09.00΄ μέχρι 12.00΄ ώρα, στις παρακάτω ενταύθα δημοτικές οδούς, προκειμένου να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ηςΜαρτίου:
  • Σπύρου Τσικνιά και στο τμήμα αυτής από την οδό Ζ. Πηγής έως την πλατεία Ειρήνης και πέριξ της πλατείας Μ. Δημάδη,
  • Ζωοδόχου Πηγής και στο τμήμα αυτής από την οδό Σπ. Τσικνιά μέχρι την οδό Σουλίου.
  1. Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της παρούσης ορίζεται η 09.00΄ ώρα της 25/03/2021.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλόμενων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τ.Τ. Αγρινίου.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Δημήτριος Νικ. ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ
Αστυνομικός Διευθυντής

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button