Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση της 11ης Ιουνίου

Δημοσιεύτηκε η απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα, περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε δημοτικές οδούς της πόλης του Αγρινίου για την ασφαλή διεξαγωγή της παρελάσεως για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης του Αγρινίου την 11η Ιουνίου 1821.

Η απόφαση, προβλέπει:


ΑΡΘΡΟ (1)
1. Την απαγόρευση στάσης – στάθμευσης των οχημάτων το Σάββατο 11/06/2022 από ώρα 08.00′ μέχρι 13.00′ ώρα στις παρακάτω ενταύθα δημοτικές οδούς, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ακώλυτα και με ασφάλεια η παρέλαση στην πόλη του Αγρινίου για την απελευθέρωση του Αγρινίου την 11η Ιουνίου 1821:
– Στο τμήμα της Ελευθερίου Βενιζέλου, από την οδό Ξενοπούλου έως την οδό Καζαντζάκη.
– Παπαστράτου, σε όλο το μήκος της.
– Πλατεία Δημοκρατίας.
– Στο τμήμα της Χαρ. Τρικούπη, από την οδό Παναγοπούλου μέχρι την οδό Μακρή.
– Στο τμήμα της Ζωοδόχου Πηγής, από την οδό Σπ. Τσικνιά μέχρι την οδό Σουλίου.
– Στο τμήμα της Σπ. Τσικνιά, από την οδό Ζωοδόχου Πηγής μέχρι την πλατεία Ειρήνης.
– Στο τμήμα της Αναστασιάδη, από την οδό Βότση μέχρι την Πλατεία Δημοκρατίας.

2. Την σταδιακή διακοπή και απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ως άνω δημοτικές οδούς, καθώς και στις οδούς Μελεάγρου (από τη συμβολή της με την οδό Κ. Παλαιολόγου), Βάρναλη, Μπότσαρη, Ελύτη, Δημοτσελίου, Πάνου Σούλου και Αφών Παναγοπούλου, από ώρα 10.00΄ του Σαββάτου 11/06/2022 έως την 13.00΄ ώρα της ιδίας. Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακαμπτηρίων δημοτικών οδών.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Eπικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)
Έναρξη ισχύος της παρούσης απόφασης την 08.00΄ ώρα του Σαββάτου 11/06/2022.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της παρούσης Απόφασης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-97) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου, ανατίθεται στο Τ.Τ. Αγρινίου.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button