Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Κλειστά την Παρασκευή δύο τμήματα της Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών

Μετά από κρούσμα κορωνοϊού σε συναλλασσόμενο με την υπηρεσία

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή δύο τμήματα της Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας μετά από κρούσμα Covid-19 σε συναλλασσόμενο με την υπηρεσία.

Πρόκειται για τα τμήματα Τεχνικό και Αδειών Κυκλοφορίας Αγρινίου και Αδειών Οδήγησης Αγρινίου, της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών  της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι τα τμήματα Τεχνικό και Αδειών Κυκλοφορίας Αγρινίου και Αδειών Οδήγησης Αγρινίου, της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών  της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή  28 Μαΐου 2021, έπειτα από τον εντοπισμό θετικού κρούσματος Covid-19 σε συναλλασσόμενο με την υπηρεσία.

Ξεκίνησαν ήδη διαδικασίες για την απολύμανση των χωρών, ενώ τη Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 το προσωπικό θα υποβληθεί προληπτικά σε διαγνωστική εξέταση ανίχνευσης κορωνοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Κατόπιν των παραπάνω τα ραντεβού των πολιτών που είχαν προγραμματιστεί για την συγκεκριμένη μέρα έχουν ήδη επανακαθοριστεί ύστερα από επικοινωνία της υπηρεσίας με τους ενδιαφερομένους πολίτες.

Για περαιτέρω λεπτομέρειες ή πληροφορίες, η επικοινωνία μπορεί να γίνεται στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button