Γεγονότα

Αγρίνιο: Κοινές περιπολίες τροχονόμων – πρ. δημοτικών αστυνομικών

epi-dimotiki-astynomiaΜετά τη χθεσινή τοποθέτηση των δημοτικών αστυνομικών στις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις , σήμερα ξεκίνησαν οι κοινές περιπολίες τους με άνδρες της Αστυνομίας.

Σήμερα το πρωί τροχονόμοι του Τμήματος Τροχαίας του Αγρινίου, έκαναν περιπολίες στο κέντρο της πόλης μαζί με πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς, που φορούσαν τις στολές τους, όταν ανήκαν στον Δήμο του Αγρινίου.

Ουσιαστικά οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, μέχρι να ξεκαθαρίσουν με Προεδρικό Διάταγμα οι αρμοδιότητες τους, θα διαδραματίζουν ρόλο… συνοδού και θα κάνουν μεικτές περιπολίες με αστυνομικούς για έλεγχο τροχονομικών παραβάσεων και παραεμπόριο, χωρίς όμως προς το παρόν να έχουν τη δυνατότητα οι ίδιοι να βεβαιώνουν παραβάσεις

Να θυμίσουμε ότι στην Αιτωλοακαρνανία τοποθετήθηκαν συνολικά 25 Δημοτικοί Αστυνομικοί και συγκεκριμένα 8 στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας και 17 στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας

Στην Ακαρνανία και οι  8 πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί τοποθετούνται στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ στην Αιτωλία οι 11 θα ανήκουν στο Α.Τ. Μεσολογγίου και οι 6 στο Α.Τ. Ναυπάκτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button