Αγρίνιο: Κέφι και χορός στην πλατεία Χατζοπούλου – συνέχεια και το Σάββατο (φωτο-video)

Το Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι οργανώνει δυο βραδιές γεμάτες μουσική και χορό στην Πλατεία Χατζοπούλου, στο κέντρο του Αγρινίου.
Η πρώτη ημέρα, σήμερα Παρασκευή περιλάμβανε παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους φιλοξενούμενους χορευτικούς συλλόγους.
Τον Μορφωτικό και πολιτιστικό σύλλογο «Το Αιτωλικό», τον Εκπολιτιστικό όμιλο Θέρμου, τον Προοδευτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αρχαιόφίλων Γαβαλούς, τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό σύλλογο Παραβόλας καθώς και τα τμήματα παραδοσιακών χορών του οικοδεσπότη συλλόγου.
Ακολούθησε μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική. Στο χώρο υπήρχαν κεράσματα (πίτες, γλυκά, κρασί και τσίπουρο) για όλους, προσφορά των μελών του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου.
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
20.30 Παρουσίαση χορών λάτιν και αργεντίνικο ταγκό από τα αντίστοιχα τμήματα.
21.00 πάρτυ με τον DJ Chris Papathanasis ,σε συνεργασία με το Γυμναστήριο BROSFIT, Γαλακτοπωλείο Οικογένειας Αλεξάκη, Το Σερραικόν, ο Επιστήμονας της Γεύσης.
Σε όλα αυτά συνδράμουν όλα τα καταστήματα της πλατείας. Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.
Δείτε video και φωτογραφίες:


