ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Κατέβηκε για μπάσκετ στην πλατεία ο Περιφερειάρχης (φωτο)

Δεν έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο τουρνουά μπάσκετ 3on3 που φιλοξενεί το Αγρίνιο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Με αθλητική περιβολή και συμπαίκτες τους αντιπεριφερειάρχες Θανάση Μαυρομάτη και Νίκο Κατσακιώρη μπήκε στο γήπεδο και αντιμετώπισε ομάδα παλαιμάχων.


Η παρουσία της ομάδας της Περιφέρειας στο τουρνουά έχει καθιερωθεί και έχει την συμβολική της σημασία.

«Σβούρας» στο γήπεδο ο Φαρμάκης, πεντάρι «παλιάς κοπής» ο Μαυρομάτης, πληθωρική παρουσία -όπως πάντα- με το… γυαλί ο Νίκος Κατσακιώρης.

Βέβαια σε κάθε περίπτωση αυτές οι διοργανώσεις καλό είναι να προωθούνται και να προβάλλονται, με όποιον τρόπο (καλή ώρα) είναι εφικτό. Είναι καλές «βιτρίνες» και όμορφα παραδείγματα για τη νεολαία.

Το ζήτημα είναι να υπάρχει η ίδια ζέση και ενασχόληση και με τα ζητήματα ουσίας για τον τόπο.

3on3 (3)

3on3 (1)

3on3 (2)

3on3 (2)

3on3 (1)

katsakioris

Χορηγούμενη

papathanasiou2025 Τοπική Διαφήμιση
print Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button