Αγρίνιο: Καταστροφές στις μπασκέτες στο ΔΑΚ

spo-basketa-dak (400 x 225)Έχουμε αναφέρει πολλές φορές παραλέιψεις ή και εργα απο τον Δήμο Αγρινίου στο ΔΑΚ. Πλέον όμως ήρθε η ώρα να αναφερθούμε σε …εμας. Στους απλούς πολίτες της Πόλης που χρησιμοποιούν το δημόσιο αγαθό που λέγεται ΔΑΚ Αγρινίου.

Οι τελευταίες κινήσεις του Δήμου (του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου υπεύθυνου για τον Αθλητισμό Νίκου Γκρίζη) και του προσωπικού του Σταδίου ήταν πολύ καλές και χρήζουν αξιέπαινων σχολίων. Ανανέωση των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ έξω με στεφάνια και ταμπλό και στα δυο γήπεδα και φυσικά με αφορμή το Κυπελλο Βόλεϊ γυναικών τα έργα μέσα στο κλειστό. Φαίνεται όμως οτι η καρφίλα ορισμένων που…ζουν αναμεσά μας δεν έχει όριο. Πως να εξηγηθεί οτι περιμένουν να νυχτωσει και να μπούνε μέσα στο περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ για να προκαλέσουν φθορές. Τελευταίο θύμα αλλά οχι για πρώτη φορά οι μπασκέτες που δεν κρατήθηκαν για να τις σπάσουν αλλά τις ξεκόλλησαν στην κυριολεξία απο την θέση τους όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες. Δηλαδή τι εσώψυχα μπορεί να κουβαλάει κάποιος για να μπει το βράδυ και να κάνει αυτο το πράγμα.

Επειδή μια εύκολη λύση είναι να πούνε όλοι οτι το έκαναν Ρομά…μάλλον θα τους το χαλάσουμε. Ειναι φανερό οτι μπήκαν απλά να καταστρέψουν και τίποτα άλλο. 

-Μια λύση θα ήταν η τοποθέτηση καμερών. Υπήρχαν όμως και στο παρελθόν στο κολύμβητήριο και τις έσπασαν και αυτές. 

-Ένα χαρτί στην Αστυνομία για ύπαρξη αστυνομικών στην περιοχή του ΔΑΚ.

-Οι Δήμος Αγρινίου ήδη έχει προσωρήσει σε διαγωνισμό για την νυχτερινή φύλαξη στο ευρύτερο χώρο του σταδίου.

Πέρα όμως απο όλα αυτά θα πρέπει να δούμε απο μόνοι μας, σαν πολίτες τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε το ΔΑΚ Αγρινίου. Δεν έχουμε δα και πολλά στην περιοχή.

Αλλα η μανία αυτού του φαινομένου με τις δολιοφθορές, καθώς και η αντίδραση ανθρώπων σε προσπάθειες για την προβολή της πόλης μεσω του αθλητισμού όπως έγινε με το Βόλεϊ Γυναικών σε κάνει να αναρωτιέσαι. Μήπως τελικά έχουμε τις εγκαταστάσεις που μας αξίζουν σαν κόσμος και σαν αθλητική παιδεία; Μήπως το καλό δεν… το αντέχουν ορισμένοι.

Μιχάλης Σταμουλάκης

http://www.basket247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button