Δυτική ΕλλάδαΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: κατάληψη φοιτητών και στο ΔΕΑΠΤ-λένε όχι στη Γεωτεχνική Σχολή και ζητούν μεταφορά στην Πάτρα

Σε κατάληψη τελεί πλέον και το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων (ΔΕΑΠΤ) του Αγρινίου.

Το Συντονιστικό της κατάληψης των φοιτητών υποστηρίζει πως διαφωνεί με την ένταξη του τμήματος στην υπο ίδρυση Γεωτεχνική σχολή στο Αγρίνιο και επιθυμεί τη συγχώνευση μόνο με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστήμιου Πατρών και την εκεί μεταφορά.


H ανακοίνωση:
“Την τελευταία χρονική περίοδο ο ορίζοντας για το τμήμα μας, Διοίκηση Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων (ΔΕΑΠΤ) που έχει έδρα το Αγρίνιο και υπάγεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών, είναι σκούρος! Πιο συγκεκριμένα , σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις περί ιδρύσεως Γεωτεχνικής σχολής στο Αγρίνιο που έχει ως στόχο την ενσωμάτωση σε αυτήν του τμήματος μας, καθώς και των τμημάτων Διαχείριση Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και Τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών, το οποίο επάγεται στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος ,Οι φοιτητέςβρίσκονται αντιμέτωποι με το ‘’λουκέτο’’ που θέλουν κάποιοι να βάλουν στα τμήματα .

Κανένας υπεύθυνος δεν διασφαλίζει το μέλλον του τμήματος μας και τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων και των ενεργεία φοιτητών . Μετά από παρουσία μας στη συνέλευση καθηγητών έχουμε παρατηρήσει ότι ακόμα και οι απόψεις των ιδίων διίστανται ,με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση μεταξύ των δυο τομέων του τμήματος και όχι η αρμονική συνύπαρξη τους.

Ο μόνος τρόπος λοιπόν για την κατοχύρωση των παραπάνωτω ήταν ο σύλλογος να προβεί σε ΚΑΤΑΛΗΨΗ επ’αόριστον με μοναδικά αιτήματα :
• Τη συγχώνευση του Τ. Δ.Ε.Α.Π.Τ. με το τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων της Πάτρας με αυτούσιο πρόγραμμα σπουδών διατηρώντας έτσι τον κλάδο των αγροτικών προϊόντων και τροφίμων και εξασφαλίζοντας τα επαγκελματικά και ακαδημαικά μας δικαιώματα!
• Όλοι οι καθηγητές του τμήματος να στηρίξουν την συγχώνευση μόνο με τη διοίκηση επιχειρήσεων του πανεπιστήμιου Πατρών και να μεταφερθούν μαζί με τους φοιτητές στην Πάτρα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ…..ΤΕΛΟΥΣ !!


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button