Αγρίνιο: Καταγγέλλουν ότι πιτ μπουλ κατασπάραξαν γάτα (φωτο)

Έκκληση από την Φιλοζωική Αγρινίου

Καταγγελία για δυο επιθετικά σκυλιά ράτσας πιτ μπουλ έγινε στη Φιλοζωική Οργάνωση του Αγρινίου που έκανε σχετική ανάρτηση στo facebook.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για δυο δεσποζόμενα ζώα που τα κάνει βόλτα νεαρός και καταγγέλλεται ότι τα σκυλιά σκότωσαν μια γάτα στην οδό Πραϊδου, υπό το βλέμμα του ιδιοκτήτη τους, ενώ αφήνεται να εννοηθεί ότι στην συγκεκριμένη περιοχή του Αγρινίου, έχουν βρεθεί και άλλες γάτες σκοτωμένες με αυτόν τον τρόπο. Ζητούν μάλιστα πληροφορίες για την ανεύρεση του ιδιοκτήτη των σκυλιών.


Αξίζει να σημειωθεί πως για το περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης, ενημερώθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί προχώρησαν σε αναζητήσεις ώστε να βρουν τον νεαρό με τα σκυλιά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φιλοζωικής:

“Παρακαλουμε οποιος γνωριζει κάτι να ενημερώσει την φιλοζωική!
Τη συγκεκριμενη γατουλα την σκοτωσαν δυο πιτμπουλ (ανοιχτοχρωμου χρωματος…) τα οποια ειχε βγαλει βολτα χθες αργα το βραδυ νεαρος, στην οδο Πραίδου.
Μαρτυρες (τουλαχιστον 5 στον αριθμο) τον καλουσαν να μαζεψει τα σκυλια του…κ αυτος οχι μονο δε τα εμποδισε…αλλα χτυπαγε τη γατα με ενα σκουποξυλο που ειχε μαζι του.
Αισθηση ολων οσων παρακολουθησαν το συμβαν ηταν πως ο νεαρος οχι μονο δε προσπαθησε να εμποδισει τα σκυλια του …απεναντιας φανηκε να το απολαμβανει.
Καλεσαν αυτοπτες μαρτυρες την αστυνομια….
Ο ιδιος ομως προλαβε να φυγει.
Απο την αστυνομια κ απο τη φιλοζωικη…ζητειται…οποιος γνωριζει καποιον νεαρο, μελαμψο, καραφλό, γυμνασμενο που εχει στη κατοχη του 2 πιτμπουλ ανοιχτοχρωμου χρωματος..να μας δωσει τα στοιχεια του εδω στη σελιδα μας ή στο τηλεφωνο της φιλοζωικης.
Κατα πασα πιθανοτητα προκειται για ανδρα αλβανικης καταγωγης.
Ειναι επικινδυνος κ αυτος κ τα σκυλια του.
Τον εχουνε δει αρκετες φορες με τα συγκεκριμενα σκυλια αργα το βραδυ… στην περιοχη της Ερυθραιας..
(να σημειωθει πως στη συγκεκριμενη περιοχη εχουνε βρεθει το τελευταιο διαστημα κιαλλες γατες…σκοτωμενες με παρομοιο τροπο..)
Στη θεση της γατας…αυριο ισως ειστε εσεις ή το παιδι σας…
Οποιος γνωριζει το ατομο που περιγραψαμε οφειλει να μας βοηθησει.
Ευχαριστουμε εκ των προτερων.”

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο γάτα καταγγελία πιτ μπουλ Φιλοζωική οργάνωση Αγρινίου