Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο-Καρπενήσι: Συνάντηση των προέδρων ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και Ανατολικής Στερεάς

Συνάντηση και συζήτηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, (17/2), στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καρπενησίου για το δρόμο Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο – Πλατυγιάλι.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε μεταξύ των προέδρων Θανάση Λυκόπουλο Πρόεδρο ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς και Στυλιανό Μπλέτσα πρόεδρο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και Νίκο Σουλιώτη Δημάρχου Καρπενησίου.


Ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την κοινή συνεδρίαση των διοικουσών επιτροπών των δύο περιφερειακών τμημάτων του Τεχνικού Επιμελητηρίου αναφέροντας χαρακτηριστικά, πως η σημερινή συνάντηση και συγκυρία είναι εξαιρετική για να προβληθούν τα προβλήματα και οι θέσεις πιο επιστημονικά και πιο τεκμηριωμένα για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι του οδικού άξονα Λαμία-Καρπενήσι-Αγρίνιο-Πλατυγιάλι.

Οι δύο πρόεδροι των ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και Ανατολικής Στερεάς μίλησαν,με κύριο θέμα τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι, για ουσιαστική συνεργασία προκειμένου να θέσουν και να συζητήσουν από κοινού τα κοινά αναπτυξιακά και τεχνικά ζητήματα των δύο περιοχών.Η συνεργασία τόνισαν θα συνεχιστεί και στο μέλλον από κοινού για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Οι πρόεδροι των ΤΕΕ τόνισαν ότι θα δράσουν από κοινού για αυτό το σημαντικό έργο που μας ταλανίζει πολλά χρόνια και σιγά σιγά να μπαίνει προς το τέλος του.

Δείτε το βίντεο που επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Καραγιάννης με το «Συμβαίνει Τώρα»:

Πηγή: dytikievritania.blogspot.com

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button