ΕξελίξειςΠολιτική

Αγρίνιο: Κάλεσμα σε εκδηλώσεις για τους 120 και την αντιφασιστική νίκη των λαών

po-kke-120-2015bΕκδηλώσεις οργανώνουν στις 10 και στις 12 Μαΐου στο Αγρίνιο, το ΚΚΕ, η ΚΝΕ και το παράρτημα Αγρίνιου της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης – ΔΣΕ για να τιμηθεί η μνήμη των 120 εκτελεσμένων πατριωτών την Μ. Παρασκευή του 1944. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στον τόπο της εκτέλεσης στην Αγία Τριάδα και στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου..

Αναλυτικά:

Τιμούμε τον αντιφασιστικό αγώνα των λαών, εμπνεόμαστε και διδασκόμαστε. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ορμή και γνώση.

Έχουμε εμπιστοσύνη στις θέσεις μας που επιβεβαιώνονται από τις εξελίξεις, έχουμε εμπιστοσύνη στην εργατική τάξη.

Το ΚΚΕ βαδίζει στις αναμετρήσεις που είναι μπροστά μας πιο έμπειρο και πιο εξοπλισμένο. Πορευόμαστε με έναν και μόνο σκοπό: Να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών, να οικοδομήσουμε τη μεγάλη λαϊκή αντικαπιταλιστική συμμαχία που θα αντιπαλέψει την αντιλαϊκή πολιτική και θα βάλει τέλος στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού, στους πολέμους, στις κρίσεις, στην εκμετάλλευση, στη φτώχεια, στην ανεργία, στην καταπίεση.

Για να δικαιωθούν οι αγώνες και οι θυσίες των παλιότερων γενιών, για να ανοίξει ο δρόμος και να εκπληρωθούν τα όνειρα και οι σύγχρονες ανάγκες του λαού και των νέων με την εργατική – λαϊκή νίκη, το σοσιαλισμό – κομμουνισμό!

po-kke-120-2015a

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close