ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Η συνηθισμένη πλημμύρα στο τέρμα της Χ. Τρικούπη (φωτο-video)

Μόνιμο το πρόβλημα, ζητούμενο η χρηματοδότηση μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου για την αντιμετώπιση

Η πρωινή κακοκαιρία, προκάλεσε κατά κύριο λόγο προβλήματα σε περιοχές του δήμου Αμφιλοχίας, και στο Ξηρόμερο εξαιτίας υπερχείλισης χειμάρρων και κατολισθήσεων. Οι περισσότερες περιπτώσεις αντιμετωπίστηκαν σύντομα.

Στην περιοχή του Αγρινίου, ένα ακόμη σημείο που πάντα παρουσιάζει πρόβλημα σε έντονες βροχοπτώσεις, επηρεάστηκε και δυσκόλεψε την κίνηση των οχημάτων.


Ο λόγος για το τέλος της Χαριλάου Τρικούπη, στο ύψος αντιπροσωπειών αυτοκινήτων, δίπλα στην εθνική οδό. Εκεί όπως είναι γνωστό, το υπάρχον σύστημα αγωγών ομβρίων δεν αρκεί για να απορροφήσει μεγάλους όγκους νερού κι έτσι προκαλείται πλημμύρα.

Το θέμα έχει απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου με τον κ. Παπαναστασίου να έχει διευκρινίσει επανειλημμένα πως απαιτείται μεγάλο έργο που θα πρέπει να ξεκινήσει απο την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, ώστε να διοχετεύονται από εκεί τα νερά, μέχρι την Χ. Τρικούπη και πιο χαμηλά. Το έργο έχει υπολογιστεί πως απαιτεί περίπου 3,5 εκατ. ευρώ για την εκτέλεση του και γίνονται προσπάθειες εξεύρεσης χρηματοδότησης.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button