ΑγοράΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Η λύση για θέρμανση είναι οι επίτοιχοι λέβητες αερίου, η λύση είναι OXYGAS Τσέτσος

Ο χειμώνας ήρθε και εσύ ακόμη σκέφτεσαι τι θα κάνεις για να λύσεις το θέμα της θέρμανσης στο σπίτι ή στην επιχείρησή σου; Η λύση είναι οι επίτοιχοι λέβητες υγραερίου.

Έχουν επικρατήσει στην αγορά καθώς συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα που θα μπορούσε να έχει μια συσκευή θέρμανσης. Έχουν μικρό κόστος εγκατάστασης και δεσμεύουν λίγο χώρο.


Η εταιρεία OXYGAS στο Αγρίνιο αποτελεί μια από τις πλέον εξειδικευμένες με αντικείμενο τις εγκαταστάσεις υγραερίου κάθε είδους (με δεξαμενή και φιάλες υγραερίου).

Συνεργαζόμενη με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως οι FERROLI & RADIANT, παρέχει πλήρες πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων που αφορούν την εγκατάσταση υγραερίου τόσο για επαγγελματική και βιομηχανική χρήση όσο και για τις ανάγκες θέρμανσης σε κατοικίες (κεντρική και αυτόνομη θέρμανση).

Από τη μελέτη για την εγκατάσταση μέχρι και την ρύθμιση και τη θέση σε πλήρη λειτουργία του εξοπλισμού καθώς για όλη τις απαιτούμενες διαδικασίες, μεριμνούμε εμείς.

Με ιδιόκτητο βυτιοφόρο όχημα αναλαμβάνουμε την πλήρωση δεξαμενών για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Τον ανεφοδιασμό του σπιτιού ή της επιχείρησης σας σε όλη την Δυτική Ελλάδα.

Δεξαμενές και υπηρεσίες στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

-Γιατί να βάλω υγραέριο στο σπίτι;

Για οικονομία στη θέρμανση, το ζεστό νερό και το μαγείρεμα.
Ακόμα και εκείνοι που ήταν διστακτικοί, στην αρχή, τελικά υποκύπτουν στα οφέλη που έχει να τους προσφέρει.

-Τι γίνεται όμως όταν οι ανάγκες του χώρου είναι αυξημένες και οι φιάλες τελειώνουν γρήγορα;

Η λύση είναι οι δεξαμενές υγραερίου για υπέργεια και υπόγεια τοποθέτηση. Με χωρητικότητα 300, 500, 1000, 1750Lt ή και μεγαλύτερη. Το υγραέριο είναι απαραίτητο να αποθηκεύεται σε μεγαλύτερες ποσότητες, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση, μαγείρεμα, ζεστό νερό.

-Γιατί δεξαμενή υγραερίου;

Γιατί είναι οικονομική!

-Μα πόσο οικονομική πια;

Το υγραέριο είναι αρκετά οικονομικότερο καύσιμο συγκριτικά με το πετρέλαιο. Η προμήθειά του σε ποσότητα αρκετή για το γέμισμα δεξαμενής, καθιστά ταυτόχρονα την τιμή πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη των φιαλών.

www.oxygas.gr

facebook

instagram

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button