Αθλητισμός

Αγρίνιο: Έξι αθλητικά ερωτήματα στους υποψηφίους δημάρχους

epi-kleisto-aerogefyraΟι  δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και το basket247.gr απευθύνει 6 ερωτήματα στους υποψήφιους δημάρχους της πόλης.

1. Θα συνεχίσει η οροφή του ΔΑΚ Αγρινίου να στάζει; Με η χωρίς καινούργια ανακατασκευή;

2. Το παρκέ θα αλλαχτεί όπως ειπώθηκε πέρυσι;

3. Θα έχουν οι ομάδες την νέα σεζόν στην διάθεση τους από τον Αύγουστο όπως έχει ειπωθεί το… νέο κλειστό της αερογέφυρας στην διάθεση τους ή θα εγκαινιάσουμε το 2015 …. το νέο γήπεδο το οποίο τότε θα κλείνει 20 χρόνια από την ώρα που άρχισαν οι εργασίες.

4. Θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά και με θετική σκέψη με την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων να αποκτήσει η πόλη του Αγρινίου ένα σύγχρονο προπονητήριο δίπλα από το καινούργιο νοσοκομείο στη θέση κάποιων αποθηκών που δεν προσφέρουν τίποτα;

5. Ο Δήμος θα βοηθήσει στο να ανακαινιστεί το μικρό κλειστό προπονητήριο στο 6ο Γυμνάσιο.;

6. Θα βοηθήσει υλικά και ηθικά τις ομάδες και τους ανθρώπους που κάνουν τεράστιο αγώνα να έχουν τα παιδιά της πόλης στα γήπεδα και γενικά στον αθλητισμό;

Η λέξη κλειστό γυμναστήριο όπως θα διαπιστώσετε χρησιμοποιείτε κατ’ κόρον στα ερωτήματα και δεν είναι τυχαία. 600 παιδιά και παραπάνω αθλούνται στις ομάδες της πόλης, και ως επί το πλείστον σε ανοιχτά γήπεδα και με βροχές. Βέβαια και στο κλειστό να τους βάλεις πάλι…. με βροχή θα προπονούνται αλλά αυτό είναι άλλο πονεμένο θέμα. Η πόλη του Αγρινίου έχει χαρακτηριστεί από πολλούς με άσχημο τρόπο για τον υπερβολικό αριθμό  μαγαζιών  που διαθέτει σε πολλούς κλάδους (καφετέριες κτλ) . Ας προσπαθήσουμε όλοι να φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε μια μέρα για πλήρη και υπερβολική ύπαρξη αθλητικών εγκαταστάσεων. Αν μη τι άλλο αυτή η υπερβολή θα αξίζει και θα είναι και παρακαταθήκη για το μέλλον το δικό μας και των επόμενων γενεών της πόλης.

Υ.Γ. Ειλικρινά δεν περιμένουμε απάντηση. Και δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Άλλωστε η απάντηση δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από λόγια. Και από αυτά χορτάσαμε. Ήρθε η ώρα για έργα. Αλλιώς θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία… που φυσικά δεν θα μας τιμάει.

Μιχάλης Σταμουλάκης

basket247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button