Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Εξέπεμψε ιδιαίτερα μηνύματα η εκδήλωση της Riverview Project για παιδικά δικαιώματα και κακοποίηση

Με επιτυχία στέφθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για την κακοποίηση και τα δικαιώματα των παιδιών που διοργανώθηκε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου από την Riverview Project Κοιν.Σ.Επ. με αφορμή τις αντίστοιχες Παγκόσμιες Ημέρες που εορτάζονται 19 και 20 Νοεμβρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Κύριοι Βαρεμένος Γεώργιος και Μωραΐτης Θάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Κύριος Δημητρογιάννης Λάμπρος, οι Περιφερειακές Σύμβουλοι Κυρίες Βούλγαρη Αμαλία και Ρούση Αγγελική, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Κυρία Παπαγεωργίου Μαρία και Κύριος Μαρνέζος Παναγιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κύριος Κιτσοπάνος Κωνσταντίνος, η Αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αγρινίου Κυρία Σταρακά Χριστίνα και η Πολιτεύτρια Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κυρία Μπόκα Γεωργία.


Ευχητήριο μήνυμα για την εκδήλωση έστειλαν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κύριος Σπήλιος Λιβανός και ο Πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κύριος Παπαθανάσης Θανάσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αγρινίου Κύριος Γιαννόπουλος Γεράσιμος, ο Πρόεδρος του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας Κύριος Λιούπρας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος και μέλη του Οικοτουριστικού Συλλόγου Βαλαώρας, Εκπρόσωποι από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Χούνης και πολλοί άλλοι συνεργάτες και φίλοι της Riverview Project. Την εκδήλωση συντόνισε η Ειδική Παιδαγωγός Κυρία Τόγια Σωτηρία και μέρος της εκδήλωσης καλύφθηκε τηλεοπτικά από το τοπικό κανάλι Acheloos TV.

project riverview (2) (medium)

Υπογραμμίζει η σχετική ενημέρωση:

«Ευχαριστούμε θερμά τις Κυρίες Μάκη Κωστούλα και Δαλιάνη Θεοδώρα για την αποδοχή της πρόσκλησης να πλαισιώσουν τις ομιλίες των μελών της Riverview Project Κυριών Ντζιμάνη Γεωργίας και Κουρέτση Ελένης, υπεύθυνες σε θέματα εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών του Οργανισμού.

Ευχαριστούμε επίσης το Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση χρήσης της αίθουσας αλλά και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που γενικότερα στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά μας και πολύ περισσότερο εσάς τους συνεργάτες, τους φίλους, τους συγγενείς και τους συμπολίτες μας που μας ακολουθείτε και μας στηρίζετε.

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας Riverview Project επικεντρώνεται γενικότερα σε δράσεις που αφορούν το περιβάλλον, τις τέχνες, τον πολιτισμό τον αθλητισμό και την κοινωνία. Η έμπνευση για την ίδρυσή της προήλθε από τον μυθικό Αχελώο ποταμό,  τον οποίο σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πλούσια αξιοθέατα της περιοχής μας σκοπεύει να προστατεύσει και κυρίως να αναδείξει.

Στοχεύει επίσης στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και στην τοπική ανάπτυξη και χρησιμοποιεί την εμπορική ιδιότητα που διαθέτει μόνο για την επιβίωση και την ανάπτυξή της, επιστρέφοντας τα όποια κέρδη με επανεπενδύσεις στον τόπο. Δίνει προτεραιότητα στα μέλη και τους εθελοντές της, αλλά και γενικότερα στους νέους ανθρώπους της περιοχής μας ώστε μέσα από τις δράσεις της να αναδείξουν τη δουλειά και το ταλέντο τους.

Αρκετές από τις δράσεις της Riverview Project έχουν ως πρωταγωνιστές τα παιδιά, μέσα από τις οποίες επιχειρεί να τα ευαισθητοποιήσει σε περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα. Με την συγκεκριμένη όμως ενημερωτική εκδήλωση και με τις αξιοσημείωτες τοποθετήσεις των εισηγητών, δόθηκε η ευκαιρία σε εμάς τους μεγαλύτερους να ευαισθητοποιηθούμε για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών μας, που αποτελούν την ελπίδα και το μέλλον του κόσμου μας.

Γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα!»

project riverview (1)

Χορηγούμενη
EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button