ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Σιαδήμα (φωτο)

Συνεχίζεται το πρόγραμμα αναβάθμισης  του οδικού δικτύου του Δήμου Αγρινίου με εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Σιαδήμα.

Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο έργο “Διαμορφώσεις Ασφαλτοστρώσεις οδών Σχ. Πόλης Αγρινίου”, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ και προβλέπουν εργασίες  σε δρόμους που παρουσιάζουν εκτεταμένες φθορές λόγω παλαιότητας, με συντήρηση και ανακατασκευή της ασφαλτικής στρώσης του οδοστρώματος. Με τις συγκεκριμένες εργασίες θα αποκατασταθούν  τα σημεία που έχουν καταστεί μη λειτουργικά για τη διέλευση των πεζών και των οχημάτων.

«Παρεμβαίνουμε τόσο στις γειτονιές όσο και στις Δημοτικές Ενότητες με ένα σημαντικό πρόγραμμα συντήρησης και αποκατάστασης φθορών στους δρόμους. Αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη μια σειρά εργασιών βελτίωσης των υποδομών. Η προσπάθεια, να γίνει η πόλη μας μια βιώσιμη πόλη με επαρκείς  υποδομές και υπηρεσίες,  είναι διαρκής. Συνεχίζουμε με  αφοσίωση και εργατικότητα το έργο μας», ανέφερε σχετικά ο  Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

3 Σχόλια

  1. Εμείς μια αίτηση κάναμε πέρυσι και ακόμη περιμένουμε.οπως μας είπαν πρέπει να μαζευτούν αρκετά κομμάτια για να βγει διαγωνισμός και κάποιος να τα αναλάβει.αναφερομαι για τις εργατικές κατοικίες Αγίου ιωάννη.ελπιζω έστω και τώρα που σπάσαμε το παιδικό καρότσι στον καροδρομο που έχουμε να έρθουν να το φτιάξουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button