Αγρίνιο: Έρευνα σε ΕΦΚΑ, ΚΕΠΑ, Κέντρο Υγείας – επτά οι προσαγωγές – ανάστατη η τοπική κοινωνία

Πολύ γνωστοί πολίτες του Αγρινίου, εργαζόμενοι σε υπηρεσίες που σχετίζονται με υπηρεσίες που διεκπεραιώνουν υποθέσεις επιδομάτων – συντάξεων αναπηρίας, έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο ελέγχων της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.
Νεότερες πληροφορίες του agriniopress.gr αναφέρουν πως τα άτομα που έχουν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας είναι επτά, είναι άγνωστο όμως προς το παρόν για ποιους σχηματίζεται δικογραφία, με ποιες κατηγορίες και εάν θα ακολουθήσουν συλλήψεις.
Οι φήμες στο Αγρίνιο στο μεταξύ οργιάζουν σχετικά με το ποιοι μπορεί να είναι οι εμπλεκόμενοι. Ακούγονται και ονόματα που όπως φαίνεται δεν έχουν σχέση με την υπόθεση και η συλλογή αξιόπιστων πληροφοριών, είναι δύσκολη.
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες των αστυνομικών των Εσωτερικών Υποθέσεων έγιναν με απόλυτη μυστικότητα και οργάνωση, χωρίς να προκληθεί κάποια αναστάτωση σε υπηρεσίες την ώρα των προσαγωγών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση νοσηλεύτριας που εργάζεται σε τμήμα του νοσοκομείου του Αγρινίου, όπου οι αστυνομικοί την προσέγγισαν το πρωί με διακριτικότητα, της ζήτησαν να τους ακολουθήσει και η ίδια, ζήτησε από την υπηρεσία της ρεπό και έφυγε.
Άλλοι προσαχθέντες υπηρετούν σε θέσεις ευθύνης και είναι σχετιζόμενοι με επιτροπές που εμπλέκονται με αναπηρικά επιδόματα, ενώ φέρεται να υπάρχουν και άτομα που λαμβάνουν επιδόματα. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι οι «αδιάφθοροι», έχουν προσαγάγει και ιατρό. Το αν πίσω από αυτές τις εξελίξεις αποκαλύπτεται η ύπαρξη κυκλώματος, αναμένεται να αποδειχθεί, αφού πιθανώς την Παρασκευή να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, με την ολοκλήρωση της επιχείρησης που ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης.
Την Παρασκευή εφόσον γίνουν συλλήψεις, οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες σε βάρος τους, είναι πιθανό να οδηγηθούν στις τοπικές Εισαγγελικές αρχές, εκτός κι αν ζητηθούν παρατάσεις.
Τουλάχιστον τώρα πάει και κανένας φυλακή με το Λεβέντη το Κυριάκο. Γιατί τα λαμογια δεν το κάνουν το κόμμα αλλά για την πάρτη τους Αλλά αν θυμάμαι καλά Ανδρέας Σημίτης Τσιπρας Σαμαράς και σία. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Και αλίμονο να τούς είχαμε, αυτά τα τελευταία χρόνια.
Έστω λοιπόν ότι εσείς γνωρίζετε 1 όνομα. Αν κάνετε το λάθος και αποκαλύψετε το όνομα αυτό δημόσια, μέσω των κοινωνικών δικτύων ( social media στα Ελληνικά), θα πάτε φυλακή. Απαγορεύεται. Οι δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων βγαίνουν δημόσια, μετά από εντολή εισαγγελέα. Επιτέλους μάθετε τα βασικά. Για όνομα του θεού. Ζείτε σε μια κοινωνία με κανόνες και νόμους. Μάθετε τουλάχιστον τα βασικά. Και μην κατηγορείτε τις ενημερωτικές ιστοσελίδες επειδή κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Τους βρίσκουν και καλώς κάνουν και τους προσάγουν. Γιατί όμως δεν τους φανερώνουν τα ονόματά τους για να ξέρουμε και απλός λαός που τρομάζει να βγάλει μεροκάματο και ελέγχεται από την εφορια μέχρι μόνο λεπτό και τρώμε και πρόστιμο στην μάπα γιατί υπερβαίνουμε το όριο του εισοδήματος. ΓΙΑΤΊ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ;;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τη σκαπουλαρουν