Αθλητισμός

Αγρίνιο: Επιτέλους! Παραδόθηκε το κλειστό προπονητήριο στην αερογέφυρα (video-φωτο)

egainia-kleisto-aerogefyra (11)
Το απόγευμα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2017 έμελε να παραδοθεί τελικά σε χρήση το κλειστό προπονητήριο στην περιοχή της αερογέφυρας στο Αγρίνιο. Ένα έργο που θα έπρεπε να έχει παραδοθεί το αργότερο, πριν από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004, παραδόθηκε τελικά έστω και 13 χρόνια αργότερα από… το αργότερο… και πλέον μπορεί να αποφορτιστεί το κλειστό του ΔΑΚ, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τις προπονήσεις.

Την κορδέλα για τα εγκαίνια έκοψε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης που βρέθηκε στο Αγρίνιο γι’ αυτό το λόγο, ενώ στην εκδήλωση βρέθηκαν, ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς Παυσανίας Παπαγεωργίου, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος και Μαρία Τριανταφύλλου, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης.

egainia-kleisto-aerogefyra (4)

Αφού πραγματοποιήθηκε μία περιήγηση στο χώρο από τους επισήμους, ακολούθησε αγιασμός και το κόψιμο της κορδέλας από τον κ. Βασιλειάδη. Έπειτα μίλησε ο υφυπουργός και ο Δήμαρχος Αγρινίου, ενώ διεξήχθη φιλικός αγώνας για να γίνει το τεστ του φωτισμού, του ηλεκτρονικό πίνακα κλπ…

«Κάλιο αργά παρά ποτέ» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο υφυπουργός στην ομιλία του έπειτα από τα εγκαίνια του κλειστού προπονητηρίου, ενώ συνέχισε λέγοντας πως αυτό παραδόθηκε 22 χρόνια μετά την εξαγγελία και 21 μετά την ένταξή του στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. «Εύχομαι να μη ξαναζήσουμε τέτοιες Οδύσσειες και ο προγραμματισμός που θα κάνουμε να είναι σοβαρός, ουσιαστικός και να λύνει προβλήματα», ανέφερε και τόνισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Η στιγμή είναι σημαντική για την πόλη. Μετά από πολλά χρόνια αναμονής παραδίδεται σήμερα στο Αγρίνιο το κλειστό στάδιο στην Αερογέφυρα. Η Πολιτεία οφείλει να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες του Αγρινίου γι αυτή την αργοπορία. Γιατί γύρισε την πλάτη της, επί σειρά ετών, σε αθλητικούς συλλόγους, αθλητές, μικρούς και μεγάλους που στερήθηκαν ένα σύγχρονο στάδιο. Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Γ. Βασιλειάδη για την συνεργασία και για την κατανόηση στα αιτήματα μας όσον αφορά τις υποδομές και τους βουλευτές που στήριξαν τις προσπάθειές μας. Εύχομαι οι Αγρινιώτες να χαρούν και να ζήσουν σπουδαίες αθλητικές στιγμές σε αυτό το στάδιο» ανέφερε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

kleisto-aerogefyra (1)

egainia-kleisto-aerogefyra (1)

egainia-kleisto-aerogefyra (3)

egainia-kleisto-aerogefyra (5)

egainia-kleisto-aerogefyra (6)

egainia-kleisto-aerogefyra (7)

kleisto-aerogefyra (2)

kleisto-aerogefyra (3)

kleisto-aerogefyra (4)

egainia-kleisto-aerogefyra (12)

egkainia-kleisto-aerogefyras (1)

egkainia-kleisto-aerogefyras (2)

egkainia-kleisto-aerogefyras (3)

egkainia-kleisto-aerogefyras (4)

egkainia-kleisto-aerogefyras (5)

egkainia-kleisto-aerogefyras (6)

egkainia-kleisto-aerogefyras (7)

egkainia-kleisto-aerogefyras (8)

egkainia-kleisto-aerogefyras (9)

egainia-kleisto-aerogefyra (13)

egainia-kleisto-aerogefyra (14)

egainia-kleisto-aerogefyra (16)

egainia-kleisto-aerogefyra (19)

egainia-kleisto-aerogefyra (20)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button