ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Επίλυση των προβλημάτων και όχι μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου στην Πάτρα, ζητούν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Σήμερα Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, αιρετοί της Αιτωλοακρνανίας, όπως βουλευτές και δήμαρχοι, έλαβαν έγγραφο του Σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ στην Αιτωλοακαρνανία.

Το σχετικό έγγραφο, έχει ήδη κατατεθεί με τη μορφή αναφοράς στη βουλή, απο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργό Θάνο Μωραΐτη, ενώ την συμπαράσταση του στα αιτήματα των εργαζομένων εκφράζει και ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνστανταρας, δηλώνοντας σχετικά στο facebook: «Ενώνω την φωνή μου ως αυτοδιοικητικός με εκείνους που διεκδικούν καλύτερη υγεία για τους πολίτες αυτού του Νομού» .


Στην επιστολή του αυτή, οι εργαζόμενοι περιγράφουν τα ζητήματα που θα προκύψουν με την μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ Αγρινίου, στο παράρτημα της Πάτρας. Ιδιαίτερη αναφορά ακόμη γίνεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο Αγρίνιο. Ο μέσος όρος ηλικίας των εργαζομένων υπερβαίνει τα 50 έτη, ενώ καλούνται να διαχειριστούν επίσης, έναν «γερασμένο» στόλο οχημάτων.

Αναλυτικά, η επιστολή:

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Ο μεγαλύτερος νομός της Ελλάδας πρέπει να έχει αυτόνομο κεντρικό τομέα ΕΚΑΒ με έδρα το Αγρίνιο και παραρτήματα σε όλες τις πόλεις του νομού. Επίσης, θα μπορούσε αυτός ο νέος τομέας να έχει υπό την εποπτεία του και τα παραρτήματα Λευκάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button