Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Ενημερωτική δράση για πεζούς-οδηγούς (φωτο)

Δράση ενημέρωσης για τους πεζούς και τους οδηγούς έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης (3/7) στο κέντρο του Αγρινίου.

Διοργανώθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου και την Κοινότητα Αγρινίου για την οδική ασφάλεια και τον σεβασμό στους πεζούς συμπολίτες.


Σημείο εκκίνησης ήταν η οδός Αναστασιάδη έμπροσθεν του κτιρίου κτίριο συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου, όπου δηλώσεις έκαναν ο Διοικητής της Τροχαίας Αγρινίου Αλέξης Αντωνίου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αγρινίου Κώστας Μποκώρος.

Ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου Αλέξιος Αντωνίου ανέφερε μεταξύ άλλων : «Θέλω να συγχαρώ τα μέλη της Κοινότητας Αγρινίου για την πρωτοβουλία. Συμμετέχουμε στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών και μοιράζουμε φυλλάδια προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για το πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε τους πεζούς, να σεβόμαστε τις θέσεις στάθμευσης των ΑμεΑ, τις θέσεις φορτοεκφόρτωσης».

Ο πρ. της Κοινότητας Αγρινίου Κώστας Μποκόρος επισήμανε την ανάγκη να αντιληφθούμε καλύτερα τη σημασία της οδηγικής παιδείας και συμπεριφοράς : “Είναι μία από τις πολλές δράσεις που έχουμε προγραμματίσει στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αστυνομικό Διευθυντή Δ. Γαλαζούλα και τον κ. Αλεξίου για την άμεση ανταπόκριση». Στη δράση συμμετείχε η Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου.

Έπειτα διανεμήθηκαν φυλλάδια σε πολίτες στο κέντρο της πόλης.

drasi (1)

drasi (2)

drasi (3)

drasi (4)

drasi (5)

drasi (2)

drasi (3)

drasi (4)

drasi (5)

drasi (6)

drasi (7)

Χορηγούμενη

Ένα Σχόλιο

  1. Η ειρωνεία είναι ότι ο Αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας,που συμμετέχει κιόλας στην παρέμβαση, κυκλοφορεί με μηχανή μεγάλου κυβισμού χωρίς κράνος. Υποκριτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button