sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Ένας σοβαρά τραυματίας σε σύγκρουση δίκυκλων (φωτο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/9) στο Αγρίνιο.

Λίγα λεπτά πριν τις 22:00 δύο δίκυκλα συγκρούστηκαν την ώρα που κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Καρπενησίου). Σύμφωνα με πληροφορίες, προπορευόμενη μηχανή επιχείρησε στροφή αριστερά με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της μηχανή που κινούνταν λίγο πιο πίσω στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, με οδηγο έναν νεαρό.


Και οι δυο δικυκλιστές, βρέθηκαν στην άσφαλτο.

Από το τροχαίο σοβαρά έχει τραυματιστεί ένας άνδρας, περίπου 50 ετών, που οδηγούσε το προπορευόμενο δίκυκλο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου, σε σοβαρή κατάσταση και με χτυπήματα στο κεφάλι. Ο νεαρός οδηγός του δευτέρου δικύκλου τραυματίστηκε ελαφρά.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Αγρινίου.

karpenisiou troxaio

troxaio

troxaio2troxaio karpeinisiou

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap feta rizotto 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

4 Σχόλια

  1. Από τη στιγμή που άλλαξε η κυκλοφοριακή ρύθμιση στην συγκεκριμένη περιοχή άρχισαν τα προβλήματα. Ειδικά στο ύψος του Σ/Μ Σκλαβενίτης η τοποθέτηση φαναριών δεν έχει βελτιώσει στο ελάχιστο την κυκλοφορία, το αντίθετο μάλιστα. Επίσης μετέφεραν όλη την κίνηση των οχημάτων από τα Καραπανέικα έως και το ύψος του πρατηρίου καυσίμων και την έχουν “ρίξει” στους παράλληλους δρόμους που δεν διαθέτουν ούτε το μήκος αλλά ούτε και το πλάτος για τόσο όγκο οχημάτων. Ειδικότερα οι οδοί Πανδώρας και Μέγα Δένδρου (στο ύψος της οποίας έγινε το εν λόγω ατύχημα) επιβαρύνονται καθημερινά και ο θόρυβος είναι ανυπόφορος. Στην Μέγα Δένδρου ένας στενός δρόμος ο οποίος είναι διπλής κυκλοφορίας!!, οι οδηγοί αναγκάζονται να καβαλήσουν το πεζοδρόμιο για περάσουν. Πέρυσι έγινε τροχαίο στο ίδιο σημείο. Να επανέλθει η κυκλοφορία στην προτέρα κατάσταση άμεσα.

  2. Επειδή μένω επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως έχω γράψει και παλαιότερα και με έχουν γράψει αστυνομία και Δήμος σε ότι έχουν Τέλος πάντων. Με το Που ξεκινούν από τα καραπανέικα το 65% των δικύκλων και το 45% τρέχουν πάνω από 100 χιλιόμετρα ο θόρυβος δεν είναι ανυπόφορος όταν περνούν οι μηχανές αρχίζουν να Χτυπούν τα αλάρμ των αυτοκινήτων. στην περιοχή που είναι το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη Απαγορεύεται το πάρκινγκ και από τις δύο πλευρές του δρόμου Αλλά πάντα παρκάρουν αυτοκίνητα ένθεν και εκείθεν και κανένας πούστης δεν κάνει τίποτα το μισθό θέλουν μόνο. όχι για τα θύματα της σοφεραντζες και παραβάτες δεν έχω κανένα συναίσθημα οι οποίοι αυτοί γεννήθηκαν για να δημιουργούν προβλήματα στους άλλους.

    1. Συμφωνώ απόλυτα με τους σχολιαστές ανωτέρω, επειδή τυγχάνει να διαμένω επί της Εθν.Αντιστάσεως (Καρπενησίου πάνω από 50 χρόνια.Το τροχαίο έγινε ακριβώς έξω από το σπίτι μου. Ο συγκεκριμένος δρόμος μπορώ να πώ είναι ο πιο πολύπαθος της πόλης με δεκάδες τροχαία ακόμη και θανατηφόρα και δεν ιδρώνει το αυτί των αρμοδίων.Η κυκλοφοριακή ρύθμιση από τους συναρμόδιους φορείς και τα φανάρια είναι τουλάχιστον ατυχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button